- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Egér probléma
- Billentyűzet gondom van
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Sziasztok!
Az lenne a akérdésem, hogy a médiaboxon elérhető-e az összes nagy streaming platform applikációja? Ha nem, akkor melyik nem?
HBO, Netflix, SkyS., Amazon, illetve a Disney érdekelne. -
-
Beszéltem velük... Inkább ne tettem volna. Csak hebegett-habogott az ügyfélszolgálatis,
miután szembesítettem a honlapjukon szereplő összegekkel.Összességében magasabb árat mondott, mint a jelenlegi szolgáltatás díja.
Azt mondja ebből nem tud engedni. De felkúrt...
Újrakötöm online 7200-ért 1 gigás nettel, bekaphatják. Vicc ez az egész, ennyire semmibe veszik és hülyének nézik az embert. Sajnos nem tudok váltani, nincs életképes alternatíva. -
Oké, köszi, futok egy kört nálunk. Pedig jobban örültem volna, ha el tudom intézni néhány kattintással, de ez van... Túl nagy különbség 1 év alatt.
-
Miért van az, hogy ha hosszabbítanám a jelenlegi Internet 500 + TV Premium csomagomat, mert hamarosan lejár a hűség, online 8700 Ft körül kínálja, új belépőnek meg 1 gigás nettel csupán ~6700 Ft ugyanez a csomag.
Mindét esetben 1 év hűségidővel. Érti ezt valaki?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged