Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
dugo_
veterán
-
dugo_
veterán
válasz
blakey #65710 üzenetére
&kabelmania27
Ez volt, igen. Közben visszaolvasgattam a router topikjában, ott láttam, hogy már a MyUPC felületén is lehet váltani, így gyorsan át is pöcköltem most telefonálás nélkül.
Az az érdekes, hogy kb. egy-másfél éve kértem telefonon IPv4-et, mert akkor épp a Google Drive-omba nem tudtam feltölteni telefonról. Nem tudom, miért kapcsolták vissza a 6-osra.
Köszönöm a segítséget.
-
dugo_
veterán
válasz
4Grider #65687 üzenetére
Kettős net kizárva, ugyanez a lenti wifin, illetve egy harmadik gépen kábelen is. Ott a Chrome ugyanezeket a hibaüzeneteket dobja, de a Firefox, Opera meg úgy tűnik működik. De a fenti gépen a Firefox sem...
Ezeket írja mind telefonon, mind a PC-ken:
Smartbank: [kép]
Steam kliens: [kép]
Chrome: [kép]Olyan, mintha a feltöltés nem menne. De az is vicces, mert a Chome-ból tudok ide fórumhozzászólást írni, de PH Topikfigyelő alkalmazással csak olvasni tudom a wifiről a fórumot, a hozzászólást nem küldi el.
-
dugo_
veterán
Sziasztok,
Az elmúlt hetekben egy rakat oldalt, appot nem tudok használni az itthoni UPC-s netről.
Pár példa:
OTP Smartbank betölt, lekéri a számlán szereplő összeget, de belépni már nem tudok időtúllépéssel.
Emag.hu Firefoxban be se tölt, Chrome-ban még csak-csak, de a fiókomba nem tudok belépni, ugyanúgy timeout, vagy secure connection hiba.Ugyanezt játssza telefonról és gépről is.
Egy TC7200-on jön be a net, az van továbbkötve egy Asus AC58U-ra. Mindkettőn gyári reset, firmware frissítés, gépen, telefonon minden kiguglizható okosság végrehajtva, de továbbra sem jó.
Amint átváltok mobilnetre, vagy másik wifire, rögtön betölt minden.
Ez most az UPC hülyesége, vagy én nem tudok bekonfigolni valamit? Nem lett hozzányúlva semelyik eszköz beállításához sem.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest