- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
válasz
predakon #121623 üzenetére
Minden, vagy válogat?
Én most kapcsoltattam ki az IPv6-ot, de majd csak késő délután leszek otthon, akkor tudom leellenőrizni.
Nálam minden oldal bénázik, amelyik bármilyen google szolgáltatást használ. Pl. nem értettem, hogy portáloknak mi köze a google-höz, miért áll meg félúton a betöltés, aztán lenéztem a böngésző státuszbárjára: gstatics vagy google analytics válaszára vár.
A chrome-mal a sebességteszt sem fut le 0 le, 0 fel, edge-vel az szépen lefut. Viszont a google oldalak edge alatt sem működnek.
-
devil-k
nagyúr
válasz
predakon #17034 üzenetére
Kérj modemet, de ahogy írták ott nem lesz WIFI. Ha arról nem akarsz lemondani, akkor köss be egy saját routert, ha nem akarsz rá áldozni, akkor sajnos így jártál. Valamit valamiért.
Többen is így használjuk az internet szolgáltatást és nem fő a fejünk a hulladék Technicolor miatt.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest