- Gaming notebook topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Draken
őstag
válasz
kabelmania27 #58548 üzenetére
-
norberto_th
aktív tag
Ügyfélmegtartót a hűség lejárta előtt mennyivel lehet kérni? Nekem valaki egyszer azt mondta hogy 1 hónappal előtte lehet akkor ergo Júli 8-án? Mert Aug 8-án jár le. Valami jó ajánlatot szeretnék kibulizni velük. Most nem kérhetek akkor?
-
ArthurShelby
addikt
válasz
TeeJay #58893 üzenetére
Minden elismerésem az alkuért. Mi is hasonló pozícióban voltunk (trio L kellett nonstop M-mel, csak akkor még a trio L-ben a nonstop M benne volt). Szóval én nem alkudtam velük (kicsit próbáltam), csak mikor kicsit jobb ára volt, akkor kötöttük meg. Azóta volt áfa csökkentés, így fizetünk 10800-at, szóval gratulálok!
-
ArthurShelby
addikt
-
donmackó
addikt
Jelszint helyzetjelentés, csak mert még működik a net:
Upstream Channel Status
Transmitter # Channel ID Lock Status Frequency Modulation Symbol Rate Channel Type Power
1 24 Locked 40000000 64QAM 5120000 ATDMA 52.8
2 23 Locked 33200000 64QAM 5120000 ATDMA 52.8
3 0 Unlocked 0 N/A 0 N/A 0.0
4 0 Unlocked 0 N/A 0 N/A 0.0Downstream Channel Status
Receiver # Channel ID Lock Status Frequency Modulation Symbol Rate SNR Power
1 8 Locked 410000000 256QAM 6952000 37.8 0.1
2 1 Locked 354000000 256QAM 6952000 37.5 -0.7
3 2 Locked 362000000 256QAM 6952000 37.5 -0.6
4 3 Locked 370000000 256QAM 6952000 37.2 -0.9
5 4 Locked 378000000 256QAM 6952000 37.7 0.0
6 5 Locked 386000000 256QAM 6952000 38.2 0.4
7 6 Locked 394000000 256QAM 6952000 37.8 -0.1
8 7 Locked 402000000 256QAM 6952000 37.8 0.0 -
havri1
félisten
Helló!Horizon Go alkalmazás W10 alatt notin működik? Látom létezik android, ios, w10, csak nem tudom mobil platform, vagy asztali is van e..köszi!Szerk.: Megvan
-
TeeJay
félisten
válasz
merqree #58883 üzenetére
oké csak vedd figyelembe hogy szülők vidéken falun élnek
ott csak egy konkurencia van a Telekom
legjobb esetben VDSL de 1km-es távon laknak a DSLAM-től szóval lehet már nem ment volna 2 vonallal sem az 50megabites csomagmellé lehet SAT TV ami most van vagy IPTV de utóbbi ugye gáz 2TV esetén mert nem lehet 2HD-t nézni
meg eszi a netet is úgyhogy tényleg bekamuztam hogy a Telekom megkeresett egy olcsóbb ajánlattal
ami tényleg olcsóbb lett volna ha megkerestek volna de szarabb is
szóval megadta a UPC a Trio L csomagot de NONSTOP M telefonnal ami meg azért kellett mert szülők vezetékesen hívják az országban a rokonokat és órákat beszélnek aztán az M telefon csomagban korlátlan és ingyenes a belföldi hívásarról nem beszélve hogy a TrioL csomagban ha 2. TV-re HD smart kártyát kérek már 10890 lett volna
most meg 9980forint lesz és ugyanúgy mindkét TV HD-s csomag DIGITAL GOLD-al meg M-es telefon szóval minden tökéletessajnos már hiába könyörögtem nem tudtam régebbi STB-ot kiharcolni
úgyhogy Horizon box lesz de jeleztem hogy UTP-t nem tudunk oda húzni mert baromi messze van a modemtől és fene se fog padlástéren át húzni a ház másik felébe csak ezértösszességében ahhoz képest hogy vidéki a cím és kb. nincs konkurencia csak sikerült jobb ajánlatot kapni
tehát mindenki örül
jelenleg 12körül fizetnek szülők a SAT TV+HD csomagra 2 TV-vel + Hoppá telefon + UPC 30-as net
most meg lesz 9980 és a net is sokkal gyorsabb a TV ég és föld lesz a tányéroshoz képest
a telefon meg szintén korlátlan belföldremár csak a fránya kábelezést nem kívánom a hátam közepére se de muszáj lesz megcsinálni
rendeléskor jeleztem is hogy valaki nyugodt kollégát küldjenek ki mert baromi sok kábelezés meg csatlakozó felrakás lesz, szóval lesz munkája bőven és jó meleg lesz a tetőtér ráadásul üveggyapot is van tehát finoman szúr isazt el is felejtettem megkérdezni
a Horizon Box ahhoz hogy FW-t frissítsen kell neki UTP kábelezés vagy azt simán koax-ról is el tudja végezni? -
4Grider
nagyúr
válasz
#51736960 #58890 üzenetére
Nem kell készpénznek venni az ilyen hívásokban elhangzó minden információnak tűnő dolgot.
Tehát vagy volt támogatás a 30-as neten, vagy nem, vagy megszűnik ez a támogatás, vagy nem. Vagy csak az van a háttérben, hogy 2 évre le akarnak kötni, mert pont jön valami olcsó (akár államilag támogatott) net hozzátok, esetleg nem is a UPC-től... -
merqree
őstag
válasz
Gubek-Einste #58886 üzenetére
Megtaláltam online a szerződésemet:
Digital Gold ( 2 db media card) + HD csomag + 240 NET + Nonstop S telefon + e-pack számlázás = 8289 HUF/hó (már az első hónaptól kezdve!) -
törölt tag
Sziasztok,
Egy 30Mbit-es UPC netet használok, havi 3.000 forintért. Már rég nincs rá hűség.
A minap felhív a UPC, hogy megszűnik az állami támogatás az olcsó internetre, ezért ajánlana egy 120Mbit-es netet, valamivel drágábban. Ha nem váltok, akkor a 30 megás netem árát megemelik, így többe kerül majd, mint az akciós 120-as net.Annak fényében különösen furcsa az egész, hogy még a csapból is az államilag olcsósított internet folyik mostanában.
-
aronocs
tag
Sziasztok!
Nem találtam hirtelen hasonló bejegyzést, így felteszem a kérdést, talán sokadszorra.
Pár napja használok egy ConnectBox-ot, postán kaptam, beüzemeltem, minden rendben volt.
Egy RaspberryPi lóg rajta kábelen, egy telefon és egy laptop WiFi-n. Ezek közül a RPi és a telefon is gond nélkül megy.
Amikor kikapcsolom a laptopot - ami ritka, így nem vettem észre azonnal - nem akar csatlakozni. Látja a hálózatot, de nem sikerül a csatlakozás.Rádugtam a laptopot kábellel a routerre, és beállítottam egy fix IP-t a laptop MAC-jére, gondolva, hátha a DHCP a ludas. Jónak is tűnt, de ma reggel ugyanezt tapasztaltam. (Szerintem azóta nem volt kikapcsolva a gép, tehát simán lehet, hogy ugyanaz a probléma, csak akkor nem vettem észre, nem teszteltem alaposan.)
Egyelőre nem játszottam csatornákkal, sávokkal, stb., tehát van még ötletem, de hátha valaki egyből tudja a választ erre a problémára.
Firmware/hardware verziót hirtelen nem tudok mondani, de ha segít, kibogarászom.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
merqree
őstag
válasz
Gubek-Einste #58886 üzenetére
Este megírom a pontos részleteket, fillérekre pontosan.
-
-
TeeJay
félisten
na sikerült kicsikarnom egy jobb ajánlatot UPC-től
240-es net
DIGItal GOLD TV + 32HD kettő TV-re
meg Nonstop M telefon 9980forint 2év hűséggel epack kedvezménnyeljobb mint a Trio L csomag és még olcsóbb is, érdemes felröppenteni azt a kártyát hogy "a Telekom olcsóbb ajánlatot tudna", utána nekem is tudott jobb ajánlatot az ügyfélszolgálatos a Trio L csomagtól!!!
már csak a kábelezés lesz, azért szeretni fog majd a szerelő -
válasz
kabelmania27 #58880 üzenetére
Átállítottam a Samsungot "egyéb országra", így már engedett hálózati azonosítót megadni
Így ez tökéletes lett.
Az LG túl régi Tv a UPC-hez. Vagy eladó, vagy veszek STB-t.
Köszi -
kabelmania27
félisten
válasz
Balázs0916 #58878 üzenetére
Ha nem talál akkor egyenként kerestesd le a frekvenciákat.
-
merqree
őstag
válasz
Balázs0916 #58873 üzenetére
Ha ma álltál át a NET-TVtől, akkor hívd az UPCt, nekem is csak az egyik kártya volt aktiválva, pikk-pakk megoldották, azóta szuper mind a két TVn
-
válasz
kabelmania27 #58876 üzenetére
Nem azért nem talál
másik Tv-n is amíg nem írtam be a upc hálózati azonosítót, ugyenezeket a technikai csatornákat találta csak. -
merqree
őstag
Csepeli sorstársaim! :-)
Beizzításra kerültek a mediacard-ok, NET is működik.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Balázs0916 #58875 üzenetére
Nincsmit. Előbb lemaradt, hogy lehet azért talál kevés csatornát mert gyenge a jel.
Nézd meg milyen osztóval van elosztva a koax+ van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító és ha van internet előfizetés a modem értékeket is meg kellene nézni. Az információk birtokában meg lehet mondani, hogy lakáson belül lehet-e javítani az értékeken. -
válasz
kabelmania27 #58874 üzenetére
Köszi, ez gondolom a Samsungnál lehet érdekes
-
kabelmania27
félisten
válasz
Balázs0916 #58873 üzenetére
Üdv!
Beállításoknál nézd meg másik országgal hátha jobb lesz. -
Sziasztok!
UPC Medicarddal kapcsolatban kérdeznék.
3 kártyám van, abból 1 tökéletesen működik, viszont a másik kettő nem- az egyik egy LG 42SL8000 Tv-ben lenne, de ahogy bedugom kiírja, hogy nem kompatibilis a tv-vel. Utánaolvastam, a Tv régióját átállítottam Finnországra, de úgy sem. Cseréljek Tv-t, vagy van valami ötletetek?
- a másik pedig egy Samsung ls22e350 monitor TV. Ez felismeri a kártyát, be is authentical, le is frissítette magát a smart card, de csatornakeresésnél nem lehet "hálózati azonosítót" megadni, így csak kb 7 adót talál meg az automata kereső. Tudok tenni valamit?
Köszönöm szépen!
-
ztsoft
őstag
-
4Grider
nagyúr
válasz
ztsoft #58867 üzenetére
Nálam csatornája és időpontja válogatja.
Napközben nincs gondom, így estefelé egy csomó csatorna elkezd szaggatni, idő után jön egy hibaüzenet:
Vagy a csatorna korlátoz szerzői jog miatt, vagy csak natúr a videót nem lehet lejátszani, vagy elégtelen a sávszélesség. (Utóbbi természetesen nem nálam, mert mindig 30 Mbps felett mérek ilyenkor.)
Magyarul ez a szolgáltatás olyan, amilyen.
Viszont a te esetedben valószínűleg nálad lesz a hiba. -
ztsoft
őstag
Érdekes, más minden megy (oldalak betöltése, videók lejátszása), a HGW értékek jók.
A ping egy kicsit magas (több a megszokottnál).
--- google.com ping statistics ---
100 packets transmitted, 100 received, 0% packet loss, time 99136ms
rtt min/avg/max/mdev = 13.289/15.530/27.766/2.187 ms--- bix.hu ping statistics ---
100 packets transmitted, 100 received, 0% packet loss, time 99139ms
rtt min/avg/max/mdev = 31.959/34.558/55.185/3.463 ms -
ztsoft
őstag
Nálatok megy a Horizon Go? Nálam se Android-on, se böngészőben nem jön be.
Amúgy tetszik az Android-os hiba üzenet.
A UPC szervere nem elérhető. Kérjük, ellenőrizze az internetbeállításokat.No igen, csakis nálam lehet a hiba, a UPC szerverei soha nem állnak le, hibásodnak meg!
Már itt is látszik, hogy hogyan állnak a dolgokhoz!
-
kabelmania27
félisten
válasz
ArthurShelby #58865 üzenetére
Írj az ügyfélszolgálatnak, hogy nem jó az irányítószám, ha az önkormányzattól kérsz egy igazolást, hogy az ingatlan hrsz-a milyen címhez tartozik akkor átírják.
-
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Ha online megrendelésnél a címnél a mi házszámunk nem szerepel, de amúgy az egész utca igen és a keresztező utca házszámai is látszanak, akkor hol lehet a hiba? A házszámunk 123/A, de csak 123-at lehet kiválasztani. Több /A, /B házszámot is ki lehet választani, de a miénket pont nem. Az addig oké, hogy így online nyilván nem rendelhetem meg a szomszéd házra, de személyesen lehet ebből probléma, hogy minket nem lát a rendszer valamiért, vagy ott már lakcímkártyával tudom igazolni, hogy létező házszámról van szó? Szeretnék előre felkészülni és nem többszöri nekifutásra elintézni a dolgot.
Előre is köszi!
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
donmackó #58860 üzenetére
Nincs szerződés-mintám. Mondom, az egész a telefonos megkeresésemen alapult.
Felhívtam őket, kijöttek az alvállalkozók, akik behútzák a kábelt a házba, és rádugták a lakásomba menő koax-ra, tehát már a lakásomban van a kábel vége. Ők aláírattak egy rakat papírt arról, hogy én és a ház hozzájárulunk a kábel vezetéséhez.
Magára a szolgáltatásra vonatkozó szerződés-mintám semmilyen formában nincs.Az online felületen meg sem tudok rendelni egy konkrét csomagot, mert nincs a címlistában a lakásom. De a kábel ott volt a ház előtt, és kijöttek, és bekötötték. Mondták, hogy új a kábel az utcában, még gyenge a jel, de majd a technikus állít a villanyoszlopon lévő erősítőn...
Mindegy, várok még egy picit, aztán nem tudom, mi lesz.
Elvileg 30 napon belül nyújtaniuk kéne a szolgáltatást az eredeti megkereséstől kezdve. : ) -
fokukac
nagyúr
Én is várom már 3,5 hete a technikust, hogy bekösse végre a netem.
Kezd fogyni a türelmem. Heti két-háromszor felhívom őket, hogy mi van már, de mindig csak annyit mondanak, hogy még dolgoznak, és majd jelentkeznek.
Április 19-én rendeltem meg a szolgáltatást, Május 5-én behúzták a kábelt a lakásba, azóta várok.
Közben egy hónapja nincs netünk (április 29-én költöztünk be).
Régen csak a fizetés miatt vártam az elsejét, most már az új mobilnet-keret miatt is.1996 óta folyamatosan volt internetem, amikor nem, mindig pár nap alatt bekötötték...
-
-
kezo0
addikt
válasz
Ron Swanson #58853 üzenetére
Szerintem először is nagyon rádcsodálkoznának, hogy ki az, akinek még kettő kell abból a vacakból...
-
donmackó
addikt
válasz
Ron Swanson #58853 üzenetére
Horizon box-ot csak technikus fog kivinni, és ő üzemeli be. A kábelezés miatt.
-
Ha bemegyek egy UPC Partner shopba, hogy szeretnék még 2 Horizon boxot akkor azt ott rögtön megkapom, vagy majd postázzák?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
morefire #58850 üzenetére
Volt valahol egy írás, hogy azért annyi amennyi a kábeltévéd, mert csomagokat veszel. Ha kell retek klub, akkor még 5-6 másik csatornát is meg kell vennie a szolgáltatónak, különben jó drága lenne 1-1 csatorna.
Régebben sokat ment nálam háttérben valamelyik ismeretterjesztő csatorna (mikor melyik), de sajnos már azokon is szinte kizárólag reality show szintű vackok követik egymást.
-
morefire
tag
válasz
ztsoft #58842 üzenetére
Sokan így vannak vele. Nekem bőven elég lenne ennyi csatorna: Spektrum, Da Vinci Learning, Discovery Science, Viasat History, NatGeo Wild, Sport 1-2, Spíler TV, Eurosport 1-2
Ezekért kifizetnék 2000 Ft-ot. Na de akkor kinek adnák el ezt a sok nézhetetlen reklámcsatornát? -
AtaWrc
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #58840 üzenetére
Hurrá, ismét egy olyan csatorna, ami sz@rt sem ér.
Lassacskán nem lesz értelmes műsor az upc kínálatában.
Van még értelme az tv előfizetésnek?Most látom más is ezen gondolkodik......
-
adika4444
addikt
válasz
ArthurShelby #58846 üzenetére
Ez hasonlóan jó mint a Cisco-é, köszi!
-
kabelmania27
félisten
válasz
SybenX #58843 üzenetére
Üdv!
Modem értékek rendben vannak, nézd meg nem lazultak-e ki az F csatlakozók. Kapcsold ki az energiatakarékos wmm-et.
st6969: Üdv! Apa anya csatlakozó nem biztosít stabil kapcsolatot, kábelnetnél F toldóval érdemes a koaxot toldani, létezik gyors F csatlakozó amit nem kell tekerni. -
st6969
őstag
Üdv, elnézést, nem tartozik szorosan a topichoz, de hirtelen jobbat nem találtam. Az internet a tető felől koax kábelen jön, és megy bele a router/modembe, ilyen csatlakozóval:
Mivel a modem egy polc aljára van szerelve, ha bontani akarom a kábelt, akkor a modemet le kell szerelni, kábel végén a hollandert kitekerni (kézzel nem is olyan könnyű), stb... Mostanában a rengeteg villámlás miatt gyakran szoktam a kábelt oldani.
Szeretnék egy egyszerűbb módszert erre: mondjuk valahol a modemtől 20cm-re elvágnám a kábelt, és tennék rá egy-egy "apa-anya" csatlakozót. Ne kelljen tekerni, csak egyszerűen összedugni, szükség esetén meg széthúzni (mint pl. egy RCA-t).
Tudnátok javasolni erre egy megoldást (legjobb lenne egy link, hogy milyen csatlakozót keressek, akár ebay-ről).
Köszönöm -
SybenX
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy amikor bekapcsolom az asztali gépet (amibe az utp kábellel megy a net a modemből) újraindul a modem? Ezt már sokszor eljátszotta az elmúlt 1-2 hónapban,ma reggel is, ráadásul van, hogy használhatatlanná válik a wifi is,mert vagy eldobálja vagy nagyon belassul.Csatornát állítottam már be, azzal nem hiszem, hogy gond lenne.
A modem típusa: Ubee EVW3226
Most lesz 3 éves.Most ilyenek az értékek:
Felfelé irányuló
1 73 Locked 33200000 64QAM 5120000 ATDMA 39.75 dBmV
2 81 Locked 40000000 64QAM 5120000 ATDMA 40.50 dBmV
3 83 Locked 53200000 64QAM 5120000 ATDMA 42.50 dBmV
4 84 Locked 59800000 64QAM 5120000 ATDMA 42.00 dBmVLefelé irányuló
1 8 Locked 410000000 256 QAM 6952000 38.258 dB 1.58 dBmV
2 1 Locked 354000000 256 QAM 6952000 37.936 dB 2.38 dBmV
3 2 Locked 362000000 256 QAM 6952000 37.936 dB 2.33 dBmV
4
3 Locked 370000000 256 QAM 6952000 37.636 dB 1.82 dBmV
5
4 Locked 378000000 256 QAM 6952000 37.936 dB 1.64 dBmV
6
5 Locked 386000000 256 QAM 6952000 37.936 dB 1.46 dBmV
7
6 Locked 394000000 256 QAM 6952000 37.936 dB 1.37 dBmV
8
7 Locked 402000000 256 QAM 6952000 37.936 dB 1.68 dBmV -
ztsoft
őstag
válasz
Gubek-Einste #58840 üzenetére
Ismét eggyel kevesebb csatorna lesz a kedvencekben!
Lassan ott tartok, hogy le is mondhatom teljesen a TV előfizetést, mert nem lesz értelme.
-
fsanyi78
csendes tag
A felvétel működik rajta, csak amit leírtam nem.
-
-
-
fsanyi78
csendes tag
És már megis van. Jól eldugták. A leírásban sincs semmi róla.
Ha csak egy 8gb pendrivet dugok rá, akkor nem tekeri vissza az élő adást, ha meg akarom állítani pauseval, azt mondja, hogy megtelt a tároló, majd törölném, de nincs mit, mert nincs rajta semmi. Nem értem. -
Armahun
addikt
Urak nálatok jó a net?
Nálam 27-es körzet kb két hete nagyon lassúak az oldalak
Youtube kezdte a google-al hogy félig tölti be az oldalt, de most már ilyen az összes weblap, kér háromszor is rá kell frissítenem mire sikeröl betölteni.
Ubee modemem van, a jelszintek jók, két külön gépen is ugyan az win 10 van rajtuk.
Letöltési sebesség megvan, bixet pingetve viszonylag magas 30-40-es értékek. -
fsanyi78
csendes tag
Horizon hd box
-
fsanyi78
csendes tag
Üdv !
Ma kötötték az optikás tv-t rögzítős boxal. Beállítottam rajta a kedvenceket, de nem tudok rájönni, hogy hogyan hívom be, hogy csak azokat kapcsolgassam. Epg megvan kedvencekbe, de nem marad ott, ha elkapcsolok. -
merqree
őstag
válasz
Ron Swanson #58831 üzenetére
Köszönöm!
És a topic-lakóknak is a türelmet!
-
-
merqree
őstag
válasz
Ron Swanson #58829 üzenetére
Semmilyen értesítést nem kaptál, csak áprilisban a levelet, és most pedig a csomagot?
-
-
merqree
őstag
válasz
Ron Swanson #58826 üzenetére
Azt én is megkaptam, de elvileg SMSt küldenek, mileőtt a csomag érkezik
-
Rover623
félisten
Gödöllő környékén tud vki vmi zavarról?
Nincs TV!
Internet, Horizon Go műkszik, de TV nincs! -
-
merqree
őstag
válasz
Ron Swanson #58824 üzenetére
Kaptál tájékoztatást, hogy mikor kapod a csomagot? Mert én még azt sem kaptam, semmit :-(
(Szentmiklósi úton lakom) -
válasz
merqree #58823 üzenetére
Ma délelőtt kaptuk meg, 11 órakor. A szomszédos utcákban is láttam, hogy viszik. Szerintem biztos meg fogod kapni holnap vagy szerdán. Elég sok csomagot visznek, szerintem a Királyerdőben és a Kertvárosban a legtöbb háztartás Net-tv-s volt. (Gondolom Te is ezen a részen laksz.) Össze-vissza szállítják, én 11 körül vettem át, az egyik szomszédnál meg 1 óra körül láttam az MPL-es autót.
Hát remélem nem 8-án lesz az átállás. A Net-TV tájékoztató levelében jún 1-ről volt szó. Meg a weboldalukon is azt írják. -
merqree
őstag
válasz
Ron Swanson #58822 üzenetére
Te már megkaptad a csomagot? Engem még csak fel sem hívtak, most azzal kábít az UPC, hogy június 8.-án lesz az átállás.
Holott a szomszédok már megkaptak mindent... sőt, pénteken UPCs szerelő is volt kint. -
válasz
adika4444 #58820 üzenetére
Compal CV6181E modem van, de ezt vissza kell vinni a régi szolgáltatóhoz. A UPC-től csak a Connect Boxot kaptuk, nincs Cisco modemünk. Lehet akkor a Connect Boxot modem módban fogjuk használni, és meghagyjuk a TP-Link routert, annak semmi baja, kb 1 éve vettem, meg vagyok elégedve vele. Csak kár, hogy ac-t nem tud. Ezért is gondolkodtam azon, hogy elrakom a routert és elég lesz a CB, az legalább ac-s.
merqree #58821: igen
-
merqree
őstag
válasz
Ron Swanson #58819 üzenetére
Szia,
NET-tv csepel?
-
adika4444
addikt
válasz
Ron Swanson #58819 üzenetére
Milyen modem van a TP-LINK előtt?
Ha Cisco EPC 3208, vagy 3212, akkor nem eröltetném az 500-at, ha elég a 240 akkor tartsd meg vele ezt a modemet.
A Cbox naggyából korrekt wi-fi-n amennyit volt szerencsém próbálni, de magasabb vele a ping router módba, állítólag ez modem módban nincs jelen de erről nincsen tapasztalatom.
Annyiban mindenképp jobb mint a TP a Cbox, hogy AC-t is támogatja, de lehet hogy jobb egy saját AC router ha kihasználod és akkor a fennt említett modem, vagy CB de modem módban... -
Sziasztok!
Június 1-től UPC-s net és tv lesz nálunk, mert a jelenlegi szolgáltatónk megszűnik és a UPC átveszi az ügyfeleket. FiberPower 120 lesz az átállás után, de valszeg majd jövőhéten kötünk az 500-asra szerződést.
Kérdésem a Connect Box-al kapcsolatos: mennyire jó, megbízható ez a cucc? Eddig egy TP-Link WDR4300-as routert használtunk. Pl. egy ilyen 3 antennás routerhez képest milyen a hatótávolsága? Kábelen menni fog az 500? Wifin milyen sebességetek produkál nektek? -
AssAssynn
őstag
UPC internet... másnak nincs olyan problémája, hogy hetek óta napközben, kb 11-18 óráig szinte használhatatlan az internet? Van, hogy egyáltalán nincs, de ha van, akkor is állandóan megszakad. Néha egy kis időre jó, utána meg megint semmi.
Újraindítás, ilyenek szoktak lenni. Ja és dél Pest megye a helyszín. -
golfvariant
aktív tag
válasz
golfvariant #57902 üzenetére
A korábbi hsz-emet kiegészíteném. El akartam küldeni ismerősömnek a Mix Príma 500-as csomagom részleteit, rákerestem a honlapon nem találtam, csak [itt].
Látva a paramétereket, feltűnt, hogy a csomag elvileg tartalmazza a 32HD csatornát is, amiért nekem plusz 1000Ft-ot számláznak havonta. Ezért felhívtam az ügyfélszolgáltatot, de a csaj nem volt a helyzet magaslatán
Többször próbáltam elmagyarázni neki a problémát, de végül mindig ide jutottunk:
-"Működnek a HD csatornái?"
-"Igen, működnek, de nekem nem ezzel van problémám, hanem azzal, hogy felszámolnak érte 1000Ft-ot havonta, miközben ezt alapból tartalmazza a 6999Ft-os csomag."
-"Hát ezt most nem értem, akkor esetleg próbálja meg lemondani a HD csomagot "Ezek után a honlapon írtam nekik egy panaszt, elküldtem nekik a linket, erre a mai nap az alábbi levél fogadott:
"A 2017.xx.yy-én történt telefonbeszélgetés hanganyagát visszahallgattuk, amikor a Mix Príma 500-as csomagajánlatunkról érdeklődött. Munkatársunk a HD tartalmat 1000 Ft összegért kínálta, azonban aktuális kampányfeltételeink alapján a HD tartalom az érintett csomag részét képezi. Értesítjük, hogy panaszának helyt adva, a HD csatornákat a mai napon aktiváltuk, és a csomag díját visszamenőlegesen 2017.05.02-ig jóváírjuk. A számlakorrekció a következő számlalevélen kerül feltüntetésre. Levelünk mellékleteként megküldjük a javított szerződési adatlapot, mely dokumentum tartalmazza a Príma Max 500 szolgáltatások megnevezéseit, díjait és a határozott idő mértékét."Tehát Gold TV+HD+500net+alap telefon 6999 Ft-ba fog kerülni.
Már csak egy kérdés merült fel bennemA HD csomagra 2017.07.28-ig volt hűségem, ha jól látom a szolgáltatást lemondták és "HD tartalom" csomagot adtak hozzá. Szóval remélem nem terhelik be az eddigi kedvezményeket, ha igen akkor lesz náluk egy újabb kör
ui.: A fenti linken van megrendelés gomb is, lehet érdemes megpróbálni, hátha engedi
-
morefire
tag
válasz
bajnokpityu #58813 üzenetére
Írj egy privátot nekem, ha még nem kaptál segítséget.
-
pjen
félisten
válasz
norberto_th #58814 üzenetére
Nálam van valami új felület,és a yt is bejön néha.Piszok lassú.
-
norberto_th
aktív tag
A UPC megszüntette az interaktív módot a régebbi boxokon? Mert nekem semmit sem mutat, betölti de semi más nincs csak az üresség... Ennyire erőltetik a horizont? Az meg nem is támogatja a yt appot..
-
bajnokpityu
félisten
Sziasztok,
Párom kénytelen majd két hónapon át kórházban feküdni, tudna esetleg segíteni upc wi-free regisztrációval?
Lenne wifi „hotspot” a környéken.
Köszönöm István
-
McCsaplak
tag
Sziasztok!
A 4.kerületben nincs net, állítólag az egész 4.kerület leállt. Van bennfentes aki tudja mi a bibi?
IVR azzal bíztatott hogy holnapra elhárítják a hibát. Fasza. 😢 -
kezo0
addikt
válasz
Storms #58809 üzenetére
Szia,
egyszerre kell benyomva tartani az előlapon a REC, a CH+ és a CH– gombokat, és így kell áram alá helyezni a boxot. Ez egy teljes reset lesz (csak a box HDD-jén levő felvételek nem törlődnek, de egyébként minden más korábbi beállítás igen), és ilyenkor a legfrissebb fw töltődik le a boxra. -
Storms
őstag
Üdv!
CISCO 8685DVB mediabox szoftverfrissítését hogy lehet elvégezni? Pace 7111 HD-nél a mediabox elején a hangerő fel nyomva tartani és visszadugni a tápkábelt , ennél melyiket kell? ( ha ennél is így van) . mert nemrég erre cserélték az egyik Pace 7111 HD box-ot.
-
Kasya
nagyúr
válasz
kabelmania27 #58805 üzenetére
-
kabelmania27
félisten
A beállításoknál kapcsold ki az energiatakarékos wmm-et lehet segít, illetve próbálj meg másik csatornát, összefoglalóban linkelt programmal megtudod nézni mely csatorna a legkevésbé terhelt.
A fali aljzatot ki kell venni mert problémát okoz, megpróbálhatsz saját routert de inkább a lakásban érdemes lenne kialakítani lanhálózatot vagy a modemet helyeztesd át ahol a gép is van. Modem csere nem biztos hogy segíteni fog. -
Kasya
nagyúr
Segitsegeteket szeretnem kerni:
Adott egy 5x nm teglalakas (2. em), ahova 14-ben kotottek be a netet. Csak net elofizu van. A haloszobaba van a fali dugalj, illetve a modem is (Ubee EVW3226).
A netet csak WiFi-rol hasznaljuk. Tekintve a gyatra modem elhelyezst, kabeles hasznalatra esely sincs, mert a haloban nincs gep. A gond pedig ehhez kapcsolodik.
Ha az erkely ajtot a haloban kinyitom, a net megszakad, mindent ledob a halozatrol. Mivel a masik szobaban gyenge a terero, lett egy jelerosito is (TP-link WA-850RE), ami kifogastalanul mukodik is. De ha takaritas folyik, vagy az ablakokat kinyitjuk, a UPC modem mindent ledob, megszakad a kapcsolat. Vagy visszakapcsolodik es lagos lesz, vagy vissza se kapcsolodik, amig be nem csukjuk az ajtot.Az ugyfelszolgalat azt mondja, ok ebben nem tudnak segiteni, mert WiFi-re nem vallalnak garanciat. A modemet csak penzert cserelik. A bekotest garantaljak csak, max a modemet rakjak arrebb (ami gondolom az esztetika minden alapelvet sutba dobva csak azt jelenti, hogy a kabelt a foldon kihuzzak az eloszobaba).
Mit lehetne tenni? Arnyekolasi gondra gyanakszom... Illetve jo lenne, ha a halobol mondjuk a munkaszobaba kotnek at a fali kapcsolatot is.
Aktív témák
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest