- Mini PC
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Androidos fejegységek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Nem akarom elkiabálni, DE MONDASZ VALAMIT !!!
Van ilyen jumper, de még nem vagyok otthon, hogy megnézzem. De valószinűleg, be van kapcsolva a védelem. Eddig ez még egy alaplapomon sem volt, valszeg ezért nem jutott eszembe. Ha bejön gyere el a köv. PROHARDVERtalira és kapsz egy sört vagy bort, amit kivánsz. Kösz! -
Milyen alaplap?
Nincs egy Flash Bios protect vagy valami hasonló nevű jumper az alaplapon? Ha van, és enabled állásban van, akkor annak ez lesz az eredménye... -
HEBI
senior tag
A bolt ahol vettem felajánlotta, hogy ugyanilyen lapot és kiprobálja nekem az újban lévő bios chippel. Ha akkor sem megy akkor az alaplap a hibás tehát garanciálisan megkapom az újat, de ha az újjal megy akkor sajnos nem garanciális hibáról van szó, hanem én csesztem el valamit frissítéskor.
De le van mentve a régi bios is, csak sajnos nem tudom bele flashelni. Ötlet? -
Bari
Modder
Szia
Én akkor találkoztam ilyen hibaüzenettel ha valamiért megsérült a BIOS-t tartalmazo schip, és se a frisitő progik se az epromégető nemismerte meg a tipusát. Ha ismerősnek van ugyanilyen alaplapja probaljatok ki annak a bios chipével, de az fontos hogy rteljesen ugyanolyan legyen az alaplap tipusa és a verziószáma is. -
HEBI
senior tag
Kisfloppyról indítva látszik a bootoláskor szokásos táblázat alatt az a felirat. Az AWARDBIOS frissítő progi is hasonló üzenetet ad és nem hajtja végre a frissítést.
Ennyi az összes gond, a gép hibátlanul működik.
Nem tudom mennyi köze van hozzá, de tegnapelőtt egy CD beolvasása(másolása) közben 15%-nál leállt a gép és beresetelt. Egy hibaüzenettel jött a gép, (lehet, hogy ez volt : CHECKSUM ERROR), a winyót nem látta a lap. Valamit matatott a winyó és utánna látszott és ment is a gép rendesen, nem csináltam belőle nagy ügyet.
Vélemények?
Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- További aktív témák...
- teljesen ÚJ Apple Watch Ultra 3 49mm Black Titanium !! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell WD15 type-c dokkoló 130W-os töltővel
- FLSUN V400 3D nyomtató megkímélt, 680 üzemóra
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 8GB DDR4,256GB SSD,QUADRO K2200 4GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest