Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ziggi_zug

aktív tag

válasz Skynet258 #387 üzenetére

Látom te is kellően technomán vagy. :DD :DD Minden topikban megtalállak :DDD
    Amúgy nekem Sunwave SRC 7000-esem van. Sajnos itthon (már) nem kapni. Én a másodikat nyúzom. (Az elsőt sajnos úgy tűnik én tettem tönkre, nem a cucc hibája volt.) Ennél jobbat még sehol nem láttam. Olcsóbb (szálítással együtt is), mint a Harmony One, és teljesen tetszőlegesen programozható. Még képernyő ikonok is rajzolhatóak hozzá. Én meg is tettem, így nekem a csatornaváltás egy gombnyomás, és a csatorna logójára kell nyomnom, nem fejben tartani, hogy melyiket hova programoztam. Itt látható az angol honlap
    A konfig lementhető és bármikor visszatölthető PC-ről. Pl a csere esetén az újraprogramozás kb 2 perc volt.
    A légkondi és a HDD media player is erre van beprogramozva, de ezen kívül a CD, DVD, HDD-DVD, 2xerősítő, TV, VCR, de volt rajta MacMini is. Gond nélkül vitte. Most a Win Media Centert szeretném ráprogramozni, de ahhoz kellene egy eredeti távirányító is, de az nincs. Esetleg valaki ebben tud segíteni?

• Skynet258

veterán

válasz Skynet258 #384 üzenetére

Na, végül 555 lett a dologból... körbejártam egy napon át a közelben lévő giga mega üzleteket, de sehol sem volt :Y Aztán egy kis számtechboltot felhívtam, mondták, hogy egy darab van még a friss rendelésből... mondom jó, akkor egy se legyen, fél óra múlva ott vagyok :DDD
    10k volt, szóval az árral is meg vagyok elégedve.
    Viszont a felkonfigolás nem kevés idő sajnos :( Illetve már rég meglenne, mert az alap dolgokat pár perc után tudja kezelni, viszont úgy vagyok vele, hogy egyszer akarom állítani, de akkor legyen pöpec. Egyedül a házimozi bemenetváltásával kell szórakoznom egy csöppet, de ez is meglesz.
    A táv minősége kitűnő, de ez nem újdonság számomra, van egy-két Logi termékem :D
    Szóval mindenképpen ajánlható :K

Új hozzászólás Aktív témák