Új hozzászólás Aktív témák
-
Per Me
tag
Sziasztok!
Olyan uni távvezérlőt keresek, amin F betűt is lehet nyomni. DVD kód beírásához kellene.
köszi -
petrandani
újonc
Sziasztok!
Az alábbi két eszközt szeretném össze hangolni, hogy működjenek ebbe kérnék segítséget.
Tv típusa: Philips 22PFH4000/88
Távirányító típusa: Home URC 21Ugyan van kódlistám hozzá, de eddig nem tudtam össze hangolni, kéne még négyjegyű kód.
A Philipshez az alábbi kódokat írták le, de nem jók:
0033, 0026, 0027, 0046, 0073, 0113, 0115, 0155, 0191, 0192, 0193, 0194, 0223, 0266, 0230,
0242, 0265, 0711, 0737, 1009, 1011, 1017, 1024, 1033, 1034Köszönöm segítségeteket!
-
inf3rno
nagyúr
A topic továbbra is halott. Azért én kérdezek, egy Philips RC19039001-et milyen univerzális távirányítóval tudnék kiváltani (van ezekből több féle, vagy mindegyik jó minden helyettesítésre?), illetve hol találom meg a kódokat hozzá?
-
sugarforce
addikt
Sziasztok!
Látom elég halott a topik, de azért beírok, hátha.
Szóval szeretnék egy olyan távirányítót, amire megtudom határozni, hogy a bekapcs gombra kapcsoljon be a tv, a hangerő gombra a házimozi erősítőn állítsa a hangerőt, a play/stop/pause/rewind/ffw gombokra meg mondjuk a medialejátszómnak küldje el az adott jeleket, amiket mondjuk a gyári távirányítóról tudnék neki megtanítani. 10-15 ilyen gombra lenne kb szükségem. Maximum 10 ezer körül szeretnék vele megállni, de azért feltétel, hogy ne a bazári gagyi anyagből legyen a háza, illetve ne egy modellcsaj sziluettje legyen a formaterv. Ha ez megemeli 4-5 ezerrel az árát, még hajlandó vagyok annyi többletet kifizetni érte, csak legyen minőségi darab.
Néztem a harmonyt, de azért 30-40 ezret nem szeretnék rááldozni erre a projektre. -
cccsaba01
csendes tag
Sziasztok
Az olcsóbb távirányítók használhatók dvb-t dekoderhez? és akkor a SAT modra kéne állítani keresésnél?
-
gyula20
tag
Sziasztok !
Nemrégiben vásároltam egy SEG SYDNEY TV-t. Elsősorban monitorként terveztem használni.
De arra gondoltam , hogy néha TV-ként is működhetne. Olcsón , távirányító nélkül vettem.
Nem is gondoltam arra , hogy milyen problémás egy ilyen távszabályzó beszerzés.
Több típusú betanítható távszabályzóval kísérleteztem , teljesen eredmény nélkül.
Ennek, nagy valószínűség szerint az- az oka , hogy a készülék nagyon új , a távszabályzók erre nincsenek felprogramozva, kódolva. Van itthon egy 3 éves NORDMENDE , azt sem sikerült programozható távirányítóval megkeresni.
Kísérleteztem T-COM-os IPTV távszabályzókkal , a 6-7 évnél régebbi készülékeket megtalálják , de az újabbakat nem.
Arra gondoltam , hogy számítógéppel programozható távirányítót vásárolok , de itt is az első probléma az, hogy benne van e a rendszerben a SEG SYDNEY 31,5" LED-BLU TV. Ez a típus jele .
Elég nehéz kísérleteznem vele , mert LINUX MINT rendszerem van.
Ha valaki már foglalkozott távirányító számítógépes programozásával , kérem , hogy sziveskedjék
némi információt adni.
Előre is köszönöm ! -
Philips103
tag
Sziasztok egy samsung syncmaster 2370es HD tvm van es elromlott a taviranyito es kb javithatatlan vagy nem tudom..
Vettunk egy Valueline-os univerzalis taviranyitot...
Mit kene csinalnom , hogy sikeruljon szora birnom a tvt? Itt irjatok meg a kezi konyv is hogy szamok meg kodok , de nyomtam a megfelelo gombokat es nem jott elo semmi..
Valaki valami segitseg? -
noonó87
újonc
Hali mindenkinek. Nekem egy General Star TR-0102-es univerzális távirányítóm van, csak eltűnt a papírja. Nem tudja vki hogy kell beállítani?
-
Mgabor
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki távirányító kódot himedia HD300a médialejátszóhoz?
Köszi,
Gábor -
asa1
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
Most cseréltek Digi Hyundai sat beltérire, csak az univerzális távirányítóhoz kódot nem találok.
Esetleg működő kódot ha ír valaki, hálás köszönetem! -
zenészke
tag
Sziasztok! Remélem tud valaki segíteni... Van egy Panasonic DVD felvevőm, DMR EH55-ös. Tv műsorokat szoktunk felvenni vele, és később megnézni. Sajnos csak a távirányítóval lehet programozni, viszont már valószínűleg érintkezési hibás, mert csak akkor érzékel néha, hogyha nagy erővel nyomom. Szóval a kérdésem, hogy van-e esetleg valami tanítható ehhez is jó univerzális távirányító, vagy tudtok-e olyan szakembert, aki meg tudná javítani? Persze az lenne a legjobb, ha létezne valahol egy a készülékhez való működőképes távirányító. Köszönöm előre is a segítséget!
-
pw12345
aktív tag
Közben leteszteltem egy URC2-t, a Samsunggal működik, de sajnos a menü kezelő és PIP gombok hiányoznak róla
SET+TV1 LED világít 10 s-en belül kód beütése: 212
számgombok működnek
CH: hangerő
VOL: csatornaléptető
TV gomb forrásmenü
>> főmenü nem lehet lépkedni benne nyilak + ENTER nélkül
sárga: info
zöld: TXT
piros: kilépés
MUTE: némításMás funkció sajnos nem elérhető, talán az URC 23 már tudja kezelni a PIP-et és a menüt, mert vannak rajta megfelelő gombok.
-
pw12345
aktív tag
Üdv!
Valakinek van tapasztalata melyik olcsó univerzális távos tudja kezelni a Samsung T22E390-et és a Philips
22PFT4000/12-t? Talán 2014 és 2015 évjáratú készülékek. -
Wolfskin
őstag
sziasztok, van olyan távirányító, ami tanítható? a meglévőről leveszi a jelet és saját gombra programozza?
egy készülék egyetlen funkcióját (bemenetválasztó) kellene , mert csak a távról érhető el, az meg nincs meg hozz, de van minta -
ati888
senior tag
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy az erősítőmhöz (Denon PMA-655R) és a cd-mhez (Denon DCD-685) sincs eredeti távirányítóm. Tudnék rendelni eredetit, de nem akarok annyit adni érte, ráadásul jobb lenne egy távval működtetni őket.A kérdésem, hogy tanítható távirányítóból létezik olyan, ami mindkét eszközt tudná irányítani? Vagy hol kellene keresgetnem?
Az erősítő távja: RC-843
A CD távja: RC-266Köszi
Ati
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Mit gondoltok az Inviteles Albis sg 8000g típusú STB távirányítóját nem lehet tanítani egy SilverCrest SFB 10.1 C3-nak? Nem igen találjuk az STB távirányítójának kódját sehol.
Előre is köszi.
-
Vangelis
félisten
Üdv Srácok/ Lányok!
Vettem egy Philips SRP2008/86 -at.
Azt hittem, hogy jó lesz a wayteq setup box-hoz.
De nem talákok hozzá kódot....Akkor gondolom, már veszett fejsze.. a dolog.
THX
-
gulyi61
csendes tag
Szép estét!
Kérdezem ha vásárolok egy gyári Sony univerzásis távkapcsolót, akkor az minden Sony cucchoz jó?
PL. Sony RM-TP 504....stb. tehát komolyabb távkapcs.János
-
szabonagyur
félisten
Hali
Elég kihalt a téma de megpróbálom én is.
Van egy régi Samsung TV, eredeti távirányító gombjai halottak, ehhez kéne valami jó univerzális.
Semmi más funkció nem kell vagy irányítania bármi mást csak a TV-t.
Samsung CK-5081T
Mi lenne ehhez a legolcsóbb a megoldás?
-
Predator2
addikt
Helló
Melyik univerzális távirányítót ajánlott megvenni (Tv-hez és média lejátszóhoz)? Akár külföldről is.
Üdv
-
laci1892
őstag
Sziasztok.
Van egy régi 5.1 hangfalam amit iszonyatosan. Serioux. Ez csak távirányítórol volt vezérelhető ami kezd lassan meghalni. Mielőtt teljesen átlépne olyan távirányító keresnék aminél a gombjai programozható ( ergo a távirányító tanítható) ilyet hol tudnék venni? :/
-
attilav2
őstag
Sziasztok
Van egy samsung CW-28C33N képcsöves tv és egy skymaster 2421 univerzális távirányító.
Kipróbáltam az összes a samsung tv-khez írt kódot ami a használatijában van, csak a 105-ös kóddal működik.
De ez nem vezérel minden funkciót. A menu gomb nem működik, ezért a csatornahangolás sem megy.
Milyen kódokkal érdemes még próbálkozni? -
McAdam6
aktív tag
Megint kapható a makrózható, tanítható Silvercrest .
-
heyzsu
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni. Van egy Samsung CZ21A083N típusú TV-nk és most vettünk hozzá egy Hama 011412-es univerzális távirányítót.
Tudnátok segíteni, hogy hogyan kell ezt beprogramozni? Végigcsináltam az automatikus kódkeresés lépéseit, amit a használati útmutatóban írnak (bekapcs., Setup gomb, TV kiválasztása, Power gomb, OK gomb), de semmi. Ezután sem működik a távirányító.
Van hozzá egy kódlista is, ezzel mit kell csinálni? Bocs, nem vagyok nagy műszaki zseni. -
alratar
addikt
Sziasztok.
Van egy ROC 7112 távirányítom.
DVKI segítségével rá szeretném kötni a laptopomat.
Viszont akárhogy keresem, nem találok a távirányítón PC gombot.
Ez azt jelenti, hogy az AV-val is átválthatok a laptop képére? -
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg merrefelé lehet még, megbízható forrásból Logitech Harmony távirányítót venni? Úgy tudom, hogy a gyártása már leállt, bár lehet, hogy rosszul emlékszem. Leginkább olcsóbb széria érdekelne (pl 350).
Ebay, Aliexpress mennyire megbízható forrás? Könnyű gagyi utánzattal összefutni?
Köszönöm!
-
pumukli4573
tag
HQ RC univers 40 keresek távirányító kodot 4db kód kell
Thomson 21MF15et tv
-
GrotESC
aktív tag
Sziasztok!
Olyan távirányítót keresek, amellyel be lehetne lépni egy LG **LF2510 TV szerviz menüjébe. Sajnos a gyárival nem sikerül. Hama 8in1 -ről írták, hogy működik, de ez vajon a most is kapható változat-e nem tudom. Illetve valami fully8-ról hallottam. Ha van valakinek ilyen tapasztalata, kérem ossza meg velem.
Köszönöm. -
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
ADB 5800S beltéri egységhez (T-Home; tőlük még nem jött válasz) kapott távirányítónk annyi. Több helyen is utánaérdeklődtem, de nem tudnak rendelni ehhez a típushoz valót. Merre keressek tovább?
-
Szilank1
újonc
Ha megnézed a topicot kapsz választ mindenképpen alyánlom de ha nem volt hasznos ali express
-
Szilank1
újonc
Szerintetek melyik a jobb a panasonic,a harman/kardon vagy a yamaha Mindegyikem van és nem tudom hogy melyiket adjam el.
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Olyan univerzális távirányítót keresek, ami kompatibilis lenne egy Sony SMP-N100 típusú médialejátszóval.
Köszönöm!
-
Teeb82
újonc
Sziasztok!
Olyan univerzális tanítható távirányítót keresek, amin vannak dedikált tv funkció gombok (ki/bekapcs, hangerő). Az eszközök közti váltást szeretném elkerülni, és a tv-hez nekem már ennyi elég lenne
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest