Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Szabolcs22

tag

válasz --HARDCORE-- #3919 üzenetére

Szia (sztok)!
    Szívesen meghallgatnálak majd a további tapasztalataidról a power armor 13-al kapcsolatban. Hibák,fagyások, apróbb bosszantó dolgok. Mennyire működik együtt az ujjlenyomat olvasó stb.
    Illetve ha valahova töltenél fel képeket amiket a telefonnal készítettél, azt szivesen megnézném. Igazából csak a fő kamera érdekel nagyfelbontásban illetve a normál felbontásban. Eddig csak egy youtube videóban láttam képeket,de nem győztek meg. Először azt hittem hogy mozog az emberke aki készíti őket de nem. Hát olyan homályosak a képek. Minőségben nekem megfelelnének, de ez a "motion blur" effekt nem az igazi.
    Ha valakinek van még ilyen, attól is szívesen fogadok tapasztalatokat a telefonról! :)
    Visszaolvastam amiket eddig írtál róla! Azok eddig tiszta sor.
    Ujjlenyomat olvasó mennyire fapados? Redmi note 8 pro elég jól teszi a dolgát. Egy samsung A72-őt is megnyomkodtam, hát az meg a redmihez képest lassú. Először azt hiszed nem akarja felismerni az ujjad

Új hozzászólás Aktív témák