Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
válasz
woodlandarts #221 üzenetére
Szia! Nekem Be Touch 3 van (GB eu raktárból, Power-t nem találtam eu raktárból amikor vettem). Akksi: van amikor minden este töltöm, van amikor csak 2 naponta, nagyban függ a használattól, nem rosszabb az akku ideje a mai telefonok közt. Kamera: természetes fényben (mint általában) jó képeket csinál: [link]
GPS jó hamar talál jelet, pontos. Ami nem jó benn: nincs állapotjelző LED, én ezt nagyon hiányolom Note3 után és nem világítanak a alul a telón a gombok sem. Ami lehetne jobb: nem elég erős a rezgés, néha nem veszed észre, hogy rezeg a teló. Videó: átlagos, természetes fénynél ugye az is jobb a benti felvételeknél. Én úgy gondolom, hogy megéri az árát, ennyibe kéne kerülni minden ilyen kategóriájú telónak, nem 130.000-be!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest