Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ggaben1

tag

Sziasztok!

Végső elkeseredésemben kérem most a segítségeteket.
    Nekem is van egy Ulefone Power típusú telefonom,amivel alapjában véve nagyon elégedett vagyok,de...
    Az egyetlen hibája viszont az őrületbe kerget!
    A helyzet,hogy a hívószám elküldést minden egyes újraindulás alkalmával a céges kártyámnál(Telekom) vissza állítja "hálózati alapértelmezésre",ami a cégünknél sajnos egyet jelent a hívószám elküldés tiltásával. Ezért most már nagyon zavar,hogy boldog boldogtalant akivel napi szintű kontaktban állok,sokszor ismeretlen számról hívok. :F
    A telefonban lévő mésik(UPC) kártyámmal ilyen jellegű problémám nincs!
    Kértem már a cégünk IT részlegéről másik SIM kártyát,amivel ugyanaz a jelenség. Flasheltem másik Romot a telefonra de nem javult a dolog.
    A céges kártyák más telefonokban simán megtartják a hívószám elküldésére vonatkozó beállításokat,tehát nem a kártyával van a baj.
    A Rom flashelés kapcsán megpróbáltam 5.1-es rom-ra is visszatérni de azt nem tudtam rá tölteni. A telefonom gyárilag 6-os Androiddal érkezett. Van ennek valami speciális módja?
    Gondolkodtam már azon is,hogy kéne valami setup scriptet kreálni,ami minden bootoláskor lefut és visszaállítja a megfelelő beállításokat,de nem találtam erre alkalmas software-t,amivel ilyet tudnék létrehozni.
    Kérlek titeket,ha van bármilyen tippetek azt ne tartsátok magatokban,mert alapvetően kedvelem ezt a készüléket és nem szeretnék másikat venni,de lassan úgy látom nincs más lehetőség.
    Hja és persze próbáltam már minden kártyát minden SIM slotban.

Üdv
    Gábor

Új hozzászólás Aktív témák