- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- E-book olvasók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
alorinc
tag
Na mi lett?
Én egy ihsonlót tudtam volna venni - csak nem volt pénzem - novemberben 210.000 Ft-ért
paraméterei:
meg 2 evig garis. (IBM vilag garancia)
1,7 dothan
40 GB HDD (5400 rpm)
512 DDR
radeon 7500 32MB (nem shared!!)
DVDrom
pcmcia
2db USB2
nyomtato port
wlan
gigabit ethernet
ujjlenyomatolvaso, s egyeb IBM notebook extrak
+adapter hdd-hez -
knajf
senior tag
akkor sürgeup
-
törölt tag
komplett gépet beszámolsz?
-
Gabi[mf]
aktív tag
up
-
knajf
senior tag
up
-
knajf
senior tag
otthon megnézem válaszod
-
knajf
senior tag
akkor a riport [link]
válaszod várom -
knajf
senior tag
csak még a keyyel szarakodok hogy telljes infot kapjatok
-
knajf
senior tag
5perc!!!
-
Adi
senior tag
Hát, megpróbálom beárazni neked, arra támaszkodva, hogy én december elején vettem egy T42-est.
Az enyém paraméterei: 14'' XGA, 1,6 GHz-es Dothan proci, 2x256 MB RAM, 80 GB vinyó (ez cserélt, egy zsír új WD Scorpio, 5400 RPM, 8 MB cache; eredetileg egy 30-as volt benne), DVD+CD/RW, 802.11b wifi, modem, gigabit LAN, magyar billentyűzet. Infra és Bluetooth nincs benne. Az akksiját nem próbáltam, a linuxos telepfigyelő kb. 3,5 órás üzemidőt jósol 100%-os töltöttségen.
Ezt a gépet én 220k-ért vettem Jegesstől, garancia 2008. január 20-ig van rajta. Windows volt rajta, de azt lezúztam, mert nekem nincs rá szükségem; Ubuntu Linuxszal gyönyörűen működik.
Amiben a tiéd jobb:
- gyorsabb proci
- több memória
- gyorsabb wifi
- infra+Bluetooth
- a nagyobb billentyűzet valószínűleg kényelmesebb, de ezt nem tudom biztosan állítani
Amiben a tiéd rosszabb:
- nagyobb
- nehezebb
- kisebb vinyó van benne, amiről nem mondtál pontos infókat (ezért lehet lassabb is)
- német billentyűzet
Én egy olyan 250-260k környékére saccolnám a cuccost. Mindezt úgy, hogy ami a tiédben jobb, és az enyémhez meg kéne venni (pl. USB/CardBus-os wifi kártya), azoknak az ára összesen nagyjából 30-40k körül van.
Remélem, hogy tudtam segíteni és nem rontottam a boltodat!
Amúgy meg up neki, mert eszetlen jó gépek, én nagyon megszerettem a sajátomat. -
dane
senior tag
érdekelne... mennyi az annyi? irányár?
-
knajf
senior tag
egy ilyen notebook senkit se érdekel? legkomolyabb... pedig... most akkor ki a komolytalan? tevagyén?
-
knajf
senior tag
nyaaah,legalább egy beárazást
-
knajf
senior tag
fel
-
knajf
senior tag
akkor holnap több info.. árazást se kaptam ...
-
knajf
senior tag
-
knajf
senior tag
Type: Model: Serial number:
2374 CTO 991CVGG
Status: Expiration date: Location:
In warranty 2008-01-05 AUSTRIA
tehát tessék árat mondani (jah náci klavi kiosztása van) -
knajf
senior tag
juj ... hol tom megnézni a garit? itt keresem...
-
atosz
őstag
Hogy tudjon mondani vki realis arazast, csekkold le az IBM oldalan, hogy mikor kerult forgalomba a gep es mennyi gari van meg ra. A kijelzo mekkora es milyen? Combo vagy DVD-RW?
[Szerkesztve] -
knajf
senior tag
up... nagyon sok az unknown device még mindig, nehéz vadászni a drivereket, igazából időm sincs most annyi rá... jó lenne ha valaki BEÁRAZNÁ legalább
-
knajf
senior tag
pontos tipusa: 2374-vdx,és touchpad + joystick is van rajta! (mint ami a toshibákban szokott lenni -joystick-)
[Szerkesztve] -
knajf
senior tag
1.7es Mobil Intel proci van benne! tehát NEM celeron!
-
knajf
senior tag
Tehát NAGYON NAGYON NAGYON megkimélt nagyon nagyon nagyon újszerű profi finom kis (''kis'') notebook eladó!
tipusa: t42
paraméterek: 2x512 ram, 60giga vinyó, bluetooth,infra,wlan,és talán gigabit, de az ujjlenyomat-olvasó az tuti hogy rajtavan, emlitendő a 4 és fél órás készenléti idö!!!
további infok nemsokára, addigis mondjatok árat
TEHÁT ÁRAZZÁTOK BE!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest