Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Adi

senior tag

válasz knajf #11 üzenetére

Hát, megpróbálom beárazni neked, arra támaszkodva, hogy én december elején vettem egy T42-est. :)

Az enyém paraméterei: 14'' XGA, 1,6 GHz-es Dothan proci, 2x256 MB RAM, 80 GB vinyó (ez cserélt, egy zsír új WD Scorpio, 5400 RPM, 8 MB cache; eredetileg egy 30-as volt benne), DVD+CD/RW, 802.11b wifi, modem, gigabit LAN, magyar billentyűzet. Infra és Bluetooth nincs benne. Az akksiját nem próbáltam, a linuxos telepfigyelő kb. 3,5 órás üzemidőt jósol 100%-os töltöttségen.

Ezt a gépet én 220k-ért vettem Jegesstől, garancia 2008. január 20-ig van rajta. Windows volt rajta, de azt lezúztam, mert nekem nincs rá szükségem; Ubuntu Linuxszal gyönyörűen működik. :)

Amiben a tiéd jobb:
    - gyorsabb proci
    - több memória
    - gyorsabb wifi
    - infra+Bluetooth
    - a nagyobb billentyűzet valószínűleg kényelmesebb, de ezt nem tudom biztosan állítani

Amiben a tiéd rosszabb:
    - nagyobb
    - nehezebb
    - kisebb vinyó van benne, amiről nem mondtál pontos infókat (ezért lehet lassabb is)
    - német billentyűzet :DDD

Én egy olyan 250-260k környékére saccolnám a cuccost. Mindezt úgy, hogy ami a tiédben jobb, és az enyémhez meg kéne venni (pl. USB/CardBus-os wifi kártya), azoknak az ára összesen nagyjából 30-40k körül van.

Remélem, hogy tudtam segíteni és nem rontottam a boltodat! :)

Amúgy meg up neki, mert eszetlen jó gépek, én nagyon megszerettem a sajátomat. :)

Aktív témák