- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Van itt egy "első 30 perc gameplay" videó, sajnos másodlagos forrásból. Mivel itt a nézőknek mutatták be élőben a játékot, természetesen végig pofáznak alatta egyszerre hárman is ékes koreai nyelven.
[link] -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato #1 üzenetére
Basszus a G-STAR videó helyett egy régebbit tettem be. Cseréltem azonnal a hivatalos videóra. (NCSOFT YT oldaláról)
-
Komplikato
veterán
Ez a videó kifejezetten nem új, hanem még tavaszi.
Viszont a Project M-ből van friss videó, ez alapján a vidámparki céllövölde alapján nem annyira interaktív mozis sétaszimulátor, mint az első trailere sugallta: [link]
Ez pedig itt az ÚJ Project LLL játék videó: [link]Sajnos nincs 4K, és ronda a tömörítés, de ez friss. Engem inkább emlékeztet a Titan Fall kampányaira, mint a felsorolt többi játékra.
Végleges címet meg akkor kapnak, ha készek és van megjelenési dátum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest