- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodcutt3R
tag
26,5" MSI MPG 271QRX QD-OLED
Ez elvileg kapható lesz februárban a zöld manón.
-
NightGT
senior tag
válasz
Celithrandi #13 üzenetére
AW2725DF 899 euro, in stock
Már javában játszogatnak rajta, meg a 32inch nagy tesóján is
Nekünk itt meg közben az egy generációval régebbi cucc...mind1 -
NightGT
senior tag
válasz
Celithrandi #8 üzenetére
Nem pár hónapon belül, hanem az utóbbi évszázad szerencsésebb/sikeresebb felén már kézhez is vették jópáran...sőt, a német Delltől rendelhető március eleji szállítással 900 euróért.
Olcsóbban lehet értelme, de ahogy egyelőre kinéz, nem kicsi az előrelépés...szóval jóval olcsóbban -
ha3flt
tag
Hát nem tudom, érdekes lenne a hosszabb utánvilágítás az OLED-nél, mivel amúgy gyorsak az OLED panelek. Esetleg van trükkje a kioltásra? Ennek is utána kell olvasni végre meg a villogásnak is, ugyanis nemrég vettem egy Lenovo notebookot, és az OLED-es szóba sem jöhetett, annyian írták, hogy vibrál és kellemetlen nézni. Az még közkeletű tévedés is lehet, hogy mindig egyenletes a fényük... A tükröző felületet eleve nem nagyon lehetett elkerülni (ha minden igaz) a touch szenzoros megoldás miatt, így nem izgatott.
Végül is bármennyire jó gyártó a Lenovo, a sok év alatt állandóan ezzel találkoztam, hogy kijelzőből mindig kicsit vagy akár sokkal rosszabbat használtak a termékeikhez, mint mások (a borzasztó függőleges betekintési szög stb., bár az igazán drágákat, >5 kHUF, nem láttam közelről), úgyhogy simán el tudom hinni. : -)
Technikailag nem csodálnám, hiszen egy sima LED-es háttérvilágítást meg lehet hajtani áteresztő tranzisztorral (analóg módon, lineárisan - ahogy tetszik), de amikor képpontonként kell fényerőt szabályozni, magát az OLED-ét, akkor nem hiszem, hogy ilyesmi szóba jöhetne, de nagy a világ, bármi lehet. Meg persze kombinálható is a két módszer, és a PWM sem mindegy, milyen frekin megy stb.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Celithrandi #8 üzenetére
ha olcsó, az csak jó!
-
Celithrandi
addikt
a kérdés az, hogy mennyi értelme volt kiadni egy monitort az LG 1 évvel ezelőtt kiadott paneljével úgy, hogy elvileg pár hónapon belül jönnek az új oled panelek LG és Samu oldalról is.
-
yericho800
aktív tag
válasz
lornname11 #4 üzenetére
Felejtős
Köszi a választ -
lornname11
csendes tag
válasz
yericho800 #3 üzenetére
Hasonszoru tarsai 300k felett vannak, szoval ez is abba az ar savban mozoghat.
-
yericho800
aktív tag
Kb mennyit kóstálhat egy ilyen kb?
-
ha3flt
tag
Sosem láttam, azért kérdem, hogy létezik a "gyors" monitoroknak értelmes, afféle polgári felhasználása? Mert amúgy szép műszaki újítás. Orvosi műszerek, szimulátorok vagy bármi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A ViewSonic XG272-2K-OLED a játékosoknál is beválhat.
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- SAMSUNG (LS32BG650EUXEN) 32" QUAD HD GAMER AKCIÓ!
- SAMSUNG( LS32A600NWUXEN) 32" QUAD HD GAMER MONITOR ! AKCIÓ%
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest