Hirdetés
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Logitech Z906
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- Milyen SSD-t vegyek?
- VHS, Betamax, Bakelit lemez, Compact casette és társai hívei IDE!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodcutt3R
tag
26,5" MSI MPG 271QRX QD-OLED
Ez elvileg kapható lesz februárban a zöld manón.
-
NightGT
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
AW2725DF 899 euro, in stock
Már javában játszogatnak rajta, meg a 32inch nagy tesóján is
Nekünk itt meg közben az egy generációval régebbi cucc...mind1
-
NightGT
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Nem pár hónapon belül, hanem az utóbbi évszázad szerencsésebb/sikeresebb felén már kézhez is vették jópáran...sőt, a német Delltől rendelhető március eleji szállítással 900 euróért.
Olcsóbban lehet értelme, de ahogy egyelőre kinéz, nem kicsi az előrelépés...szóval jóval olcsóbban
-
ha3flt
tag
Hát nem tudom, érdekes lenne a hosszabb utánvilágítás az OLED-nél, mivel amúgy gyorsak az OLED panelek. Esetleg van trükkje a kioltásra? Ennek is utána kell olvasni végre meg a villogásnak is, ugyanis nemrég vettem egy Lenovo notebookot, és az OLED-es szóba sem jöhetett, annyian írták, hogy vibrál és kellemetlen nézni. Az még közkeletű tévedés is lehet, hogy mindig egyenletes a fényük... A tükröző felületet eleve nem nagyon lehetett elkerülni (ha minden igaz) a touch szenzoros megoldás miatt, így nem izgatott.
Végül is bármennyire jó gyártó a Lenovo, a sok év alatt állandóan ezzel találkoztam, hogy kijelzőből mindig kicsit vagy akár sokkal rosszabbat használtak a termékeikhez, mint mások (a borzasztó függőleges betekintési szög stb., bár az igazán drágákat, >5 kHUF, nem láttam közelről), úgyhogy simán el tudom hinni. : -)
Technikailag nem csodálnám, hiszen egy sima LED-es háttérvilágítást meg lehet hajtani áteresztő tranzisztorral (analóg módon, lineárisan - ahogy tetszik), de amikor képpontonként kell fényerőt szabályozni, magát az OLED-ét, akkor nem hiszem, hogy ilyesmi szóba jöhetne, de nagy a világ, bármi lehet. Meg persze kombinálható is a két módszer, és a PWM sem mindegy, milyen frekin megy stb.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Celithrandi
üzenetére
ha olcsó, az csak jó!

-
Celithrandi
addikt
a kérdés az, hogy mennyi értelme volt kiadni egy monitort az LG 1 évvel ezelőtt kiadott paneljével úgy, hogy elvileg pár hónapon belül jönnek az új oled panelek LG és Samu oldalról is.
-
yericho800
aktív tag
válasz
lornname11
üzenetére
Felejtős
Köszi a választ
-
lornname11
csendes tag
válasz
yericho800
üzenetére
Hasonszoru tarsai 300k felett vannak, szoval ez is abba az ar savban mozoghat.
-
yericho800
aktív tag
Kb mennyit kóstálhat egy ilyen kb?
-
ha3flt
tag
Sosem láttam, azért kérdem, hogy létezik a "gyors" monitoroknak értelmes, afféle polgári felhasználása? Mert amúgy szép műszaki újítás. Orvosi műszerek, szimulátorok vagy bármi?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Energiaital topic
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor
- 2db Odyssey G5 ívelt 165Hz és ívelt 144Hz Monitor, és HUANUO dupla monitor kar 13 32", VESA
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest