- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha3flt
tag
Hát nem tudom, érdekes lenne a hosszabb utánvilágítás az OLED-nél, mivel amúgy gyorsak az OLED panelek. Esetleg van trükkje a kioltásra? Ennek is utána kell olvasni végre meg a villogásnak is, ugyanis nemrég vettem egy Lenovo notebookot, és az OLED-es szóba sem jöhetett, annyian írták, hogy vibrál és kellemetlen nézni. Az még közkeletű tévedés is lehet, hogy mindig egyenletes a fényük... A tükröző felületet eleve nem nagyon lehetett elkerülni (ha minden igaz) a touch szenzoros megoldás miatt, így nem izgatott.
Végül is bármennyire jó gyártó a Lenovo, a sok év alatt állandóan ezzel találkoztam, hogy kijelzőből mindig kicsit vagy akár sokkal rosszabbat használtak a termékeikhez, mint mások (a borzasztó függőleges betekintési szög stb., bár az igazán drágákat, >5 kHUF, nem láttam közelről), úgyhogy simán el tudom hinni. : -)
Technikailag nem csodálnám, hiszen egy sima LED-es háttérvilágítást meg lehet hajtani áteresztő tranzisztorral (analóg módon, lineárisan - ahogy tetszik), de amikor képpontonként kell fényerőt szabályozni, magát az OLED-ét, akkor nem hiszem, hogy ilyesmi szóba jöhetne, de nagy a világ, bármi lehet. Meg persze kombinálható is a két módszer, és a PWM sem mindegy, milyen frekin megy stb.
-
ha3flt
tag
Sosem láttam, azért kérdem, hogy létezik a "gyors" monitoroknak értelmes, afféle polgári felhasználása? Mert amúgy szép műszaki újítás. Orvosi műszerek, szimulátorok vagy bármi?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A ViewSonic XG272-2K-OLED a játékosoknál is beválhat.
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- SAMSUNG (LS27BG650EUXEN) QUAD HD 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest