Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Szabi®

addikt

válasz cog777 #37 üzenetére

Arra szerettem volna csak célozni, hogy 2013 óta maga a felület szinte alig változott. És eltelt 11 év. Durva túlzás, hogy a 6-7 év támogatás, valóban támogatás is lenne, vagy csak fingreszelés, sajnos valakinek utóbbi is elég, nyilván te is ebbe a táborba tartozol. Én várnék marginális változásokat, mert akkor a francért kell évente telefont kiadni, ha szinte semmi nem változik ? :F (enyhe költői kérdés csak)
    Ezekre az eszközökre aki csak használja soha nem fog befektetésként tekinteni, már itt is hibádzik a dokument. Nézz meg egy átlagos nyugati családot, és kérdezd meg őket, mennyire tartják jó befektetésnek egy apple gépet. A válasz egyszerű, semennyire, megveszik, használják, megdöglik náluk, és vesznek másikat . . .
    Az hogy ebben a redvás volt keleti szociblokkban befektetés egy telefon, vagy egy nyamvadt macbook . . . Hát oké . . .
    Sztem az applenél pont most van a minőségben a legtöbb szórás, amióta indiába költöztek gyártatni. Ez egyéni vélemény, de felhasználóktól egyre több panasz van fórumokon a hibás, rosszul összerakott gépekre.

Új hozzászólás Aktív témák