Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Arra szerettem volna csak célozni, hogy 2013 óta maga a felület szinte alig változott. És eltelt 11 év. Durva túlzás, hogy a 6-7 év támogatás, valóban támogatás is lenne, vagy csak fingreszelés, sajnos valakinek utóbbi is elég, nyilván te is ebbe a táborba tartozol. Én várnék marginális változásokat, mert akkor a francért kell évente telefont kiadni, ha szinte semmi nem változik ?
(enyhe költői kérdés csak)
Ezekre az eszközökre aki csak használja soha nem fog befektetésként tekinteni, már itt is hibádzik a dokument. Nézz meg egy átlagos nyugati családot, és kérdezd meg őket, mennyire tartják jó befektetésnek egy apple gépet. A válasz egyszerű, semennyire, megveszik, használják, megdöglik náluk, és vesznek másikat . . .
Az hogy ebben a redvás volt keleti szociblokkban befektetés egy telefon, vagy egy nyamvadt macbook . . . Hát oké . . .
Sztem az applenél pont most van a minőségben a legtöbb szórás, amióta indiába költöztek gyártatni. Ez egyéni vélemény, de felhasználóktól egyre több panasz van fórumokon a hibás, rosszul összerakott gépekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MacSzerez.com - 2019 iMac 21.5" 4K / i7 3.2GHz / 512GB SSD / 16GB RAM / Radeon Pro 560X 4GB
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia / Magyar
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Egyedi ékszerdobozka
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest