Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JulianSinulf

senior tag

Nem értem, mit kell ennyit vacakolni. Bőven elég lenne 2 kábel is több száz ampernek is. Csatlakozó gyanánt meg egyszerű bedugom és rácsavarom megoldást, mint a villanyászoknál. Teljesen fölösleges ezen ennyit lovagolni.
    Aztán, hogy melyik gyártó, hogy oldja meg az elrejtését, már a maga dolga.

Én a régi 6+2 csatikat sem szerettem/szeretem.
    Egyrészt az a +2 gyakran volt fölösleges, másrészt minden egyes kábelre kettő 6+2 csatit raknak. Minek? Amúgy is azt ajánlják, hogy a kártyán minden csatihoz jobb a külön kábel.
    Vagyis 3 kábel esetén a levegőben lóg 3x(6+2). Ronda és értelmetlen.
    Ahogy ez a 12VHPWR csati is a maga pár 10 centis átalakítójával, aztán azon lóg ez a temérdek csati. A gép hátuljába pont nem úgy ér be az átalakító hármasa, hogy arra rá lehetne csatlakozni. Vertikális kártyánál. Horizontálisnál meg eleve nem ér el a lyukig sem. Adhattak volna valami normális hosszúságút, ami csak a tápnál ágazik el. De persze ez sem megoldás, mert a gyártók tápjainak csatlakozó kimenetei gyakran nem egyeznek, vagyis a kábelek sem kompatibilisek egymással.
    Ettől függetlenül adhattak volna valami normális hosszúságút vagy legalább toldót. De nem, azt is maga vadássza össze az ember a netről.

Amúgy meg különösebben nincs egyikkel sem gondom. Rádugtam a 4080-ra az átalakítót, azóta sem gyulladt ki. És lehetőség szerint nem is piszkálom. Azt szeretem, ha a géphez nem kell nyúlni, csak működik gond nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák