Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
Aprósólyom #29 üzenetére
Nem néztem, hogy 3000G-s gépeket, vagy hasonló nem-minit, mennyiért lehet "ügyesen" (akciók, Ali, stb.) összelapátolni, és úgy több értelme ennek az összevetésnek. Meg hát eleve nem mindenki akar/mer ezekkel a külföldről postázásokkal szórakozni. De itthoni árak alapján én azt láttam, hogy ha mini, meg N100 stb., akkor az árnövelő tényező, mert akarod (már aki).
Alaplapok mellett azért N100-as barebone-ok kaphatók itthon (ilyen 80e+). Annak természetesen része a DC-s külső táp is. Bár az is valami random táp, mint mikor integrált CPU-s alaplaphoz külön veszel adaptert + panel tápot, rendes ATX táp helyett. Vagy nem tudom, szokott-e gond lenni azzal (mint "nem szereti" az ATX alaplap). Plusz, az alaplapoknak van DC-s változata, de hogy itthon milyen gyakran elérhető, az passz. És mint mondod, igen, az integrált alaplapos az nem olcsóbb semmivel, mint egy szokásos konfig.
-
ddekany
veterán
válasz
Aprósólyom #27 üzenetére
OK, de ha a cél, hogy összehasonlítjuk megoldások árát... te találtál egy 40% és egy 35% bomba leértékelést a világon, én meg a rendes hazai árakat mondtam.
-
ddekany
veterán
válasz
Aprósólyom #20 üzenetére
"50-55K HUF-ért komplett N95/N100 mini PC-t lehetett venni memóriával, háttértárral, tápegységgel"
Új N100-as barebone-okat én 88e-ért látok hirtelen (pár jóval drágább mellett), és abba még kell venned RAM-ot és SSD-t. Szóval megkérik az árát. De nég az N6000-as is 60e felett kezdődik, és ismét RAM és SDD még nincs benne.
-
Sz.L.
aktív tag
válasz
Aprósólyom #20 üzenetére
Az N100 ajándék ennyi pénzért. Bőven elég egy átlagos felhasználónak. Nemrég Asus Prime J4005I-C alapú rendszert raktam össze relatív olcsón. Arra sem volt panasz.
-
Pakmara
őstag
válasz
Aprósólyom #20 üzenetére
Mini Pc árával sztem kb semmi nem tud versenyezni ha általános/böngészős felhasználás a cél. Az mondjuk még érdekes lenne ha valami jönne kis TDP-vel a belebegtetett 8300G ( [link] ) alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 8300 mAh, maradhat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- OLED TV topic
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest