Hirdetés
- Több helyről érkező SteamOS-t jósol a Valve arculati irányelveinek frissítése
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- Egyelőre nem alkalmas tömeggyártásra az Intel készülő gyártástechnológiája
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Extrém tuning: már 12,6 GHz felett hasítunk DDR5 RAM-mal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz Aprósólyom #20 üzenetére
"50-55K HUF-ért komplett N95/N100 mini PC-t lehetett venni memóriával, háttértárral, tápegységgel"
Új N100-as barebone-okat én 88e-ért látok hirtelen (pár jóval drágább mellett), és abba még kell venned RAM-ot és SSD-t. Szóval megkérik az árát. De nég az N6000-as is 60e felett kezdődik, és ismét RAM és SDD még nincs benne.
-
ddekany
veterán
Na ja... a J4005 mivel csak 2 mag, már annyira határ eset, hogy 10e-ért dobják utánad azt az alaplapot. Bezzeg a J4150-al integrált, ami kb. u.a. csak 4 mag, rögtön 45e.
Szóval nem olcsóbbak ezek mint egy 3000G + alaplap (főleg a CPU teljesítményben kb. egyenértékű N100), de kevesebbet fogyaszt.
-
ddekany
veterán
válasz Aprósólyom #27 üzenetére
OK, de ha a cél, hogy összehasonlítjuk megoldások árát... te találtál egy 40% és egy 35% bomba leértékelést a világon, én meg a rendes hazai árakat mondtam.
-
ddekany
veterán
válasz Aprósólyom #29 üzenetére
Nem néztem, hogy 3000G-s gépeket, vagy hasonló nem-minit, mennyiért lehet "ügyesen" (akciók, Ali, stb.) összelapátolni, és úgy több értelme ennek az összevetésnek. Meg hát eleve nem mindenki akar/mer ezekkel a külföldről postázásokkal szórakozni. De itthoni árak alapján én azt láttam, hogy ha mini, meg N100 stb., akkor az árnövelő tényező, mert akarod (már aki).
Alaplapok mellett azért N100-as barebone-ok kaphatók itthon (ilyen 80e+). Annak természetesen része a DC-s külső táp is. Bár az is valami random táp, mint mikor integrált CPU-s alaplaphoz külön veszel adaptert + panel tápot, rendes ATX táp helyett. Vagy nem tudom, szokott-e gond lenni azzal (mint "nem szereti" az ATX alaplap). Plusz, az alaplapoknak van DC-s változata, de hogy itthon milyen gyakran elérhető, az passz. És mint mondod, igen, az integrált alaplapos az nem olcsóbb semmivel, mint egy szokásos konfig.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Biztosan maradnak a hagyományos tápkonnektornál az ASRock új Arc VGA-i
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Szólánc.
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X BOX processzor - Új, bontatlan termék szaküzletből - számla, garancia
- Intel Core i9-11900KF 8-Core 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 9 7950X 4.50GHz (64M Cache, Up to 5.7 GHz)16-Cores AM5 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest