Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Eltűnt a fél internet!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
proximus
senior tag
Gondolom UHU -t használsz...
Ha így van, nézd meg a beállítóközpontban, ha még eddig nem tetted volna meg. Bár én még nem használtam UHU -t, de hátha enged váltani egyikről a másikra.
Amit még jó ha tudsz: ALSA = Advanced Linux Sound Architecture, magyarul fejlett hangrendszer linuxhoz. Régebben amíg nem létezett az ALSA, az OSS (Open Sound System)driverek voltak használatosak, de az ALSA megjelenésével egy sokkal flexibilisebb, (''olyan mint a legó'') hangrendzsert kapott a Linux, így szép lassan eltolódott minden ''hangos'' az OSS -től, az ALSA -felé, noha még a legújabb 2.6 -os kernelszériában is megtalálható, igaz, már csak ''biztos ami biztos'' alapon. Ja és az ALSA teljes egészében képes emulálni az OSS -t, szóval ajánlott az ALSA-t használni
Az ALSA oldala:
Bővebben: link
Aktív témák
- Hardcore café
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az ALSA oldala: