Hirdetés
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
Új hozzászólás Aktív témák
-
PWR
aktív tag
vagy a Samba konfig fájlját szerkeszted (smb.conf, többnyire az /etc/samba vagy /usr/local/samba/lib alatt) vagy használj SWAT-et (Samba Web Admin Tool) vagy a Webmin Samba modulját. A SWAT soxor feltelepül a Samba-val együtt, de nem mindig, disztrib függő. Ha fent van és megy is minden egyéb turkálás nélkül, akkor a http://localhost:901 címen elérheted. Ha a címen nem találod a SWAT-ot, akkor nézd meg, van-e /etc/xinetd.d/swat fájl - ha igen, akkor nézd meg, hogy a disable opciónál no van-e megadva (disable = no). Utána el kell indítani az xinetd-t, ha nem futna (pl. /etc/init.d/xinetd start) vagy restartolni (pl. /etc/init.d/xinetd restart)
-
Vladi
nagyúr
Szia sonar!
Nézd meg az uhu vezérlőpultot, hogy melyik drivert használja most. Elvileg az xorgnak része egy sis driver. Próbálkozz azzal. Ha ilyen nincs, gyanítom extra csomag kell hozzá. Irány a synaptic és keress rá a sis kulcsszóra.
Mindez persze tipp, meglehetősen régen UHUztam.
gyuri124!
Ehhez szükség van egy vevő eszközre (pl: tv-tuner kártya), rendesen bekonfigurálva. Majd a gnome-radio (
asszem) nevű csomagra lesz még szükséged.
Olyan számgépboltot, ahol figyelembe veszik a linuxot csak Debrecenben tudok.
Ezt inkább magadnak válogasd össze:[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- iPad Smart Keyboard
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO ÚJ Mac Mini M4 AZONNAL 24GB 512GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Emlékeztem rá, hogy csomagoltam egy ilyen drivert, de most megnéztem és rájöttem, hogy nem publikáltam. 

asszem) nevű csomagra lesz még szükséged.