- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Racecam #3003 üzenetére
Nem vagyok frusztrált, és nem is arról van szó hogy megoszd velem, hagyjuk már ezt a fellengős dumát, oylan divatos most ez az erőltett intellektuálitás a hsz-ekben. Tök jó tényleg, hogy ha valaki ilyen faszán meg tudja mondani előre, hogy egy csapat aki brillírozik, és teli van 1.osztályú játékosokkal, ráadásul csapatként is müködik (most, végre), simán nem jut be a 4 közé, elismerésem, tényleg. Nekem csak az basza a csőrömet, hogy ezt te ennyire természetesnek is tünteted fel, holott vajmi kevés közöd van (úgy szerintem) a holland futballhoz, és magához a csapathoz. Nekem sincs sok, ez ok, de nálad talán vmivel mégiscsak több, ha egyszer képes voltam látni már az 4. labdaérintésük után, hogy ez krvára de nem az a csapat, akit eddig láttunk, és hogy itt nagy gondok lesznek. Ettől függetlenül mindenki szopja az oroszok bréjét, hogy mennyire jó csapat, tegye. Te meg jósold meg az EB-győztest..menni fog.
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest