Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Toni ecsem, micsinasz...
-
Vladi
nagyúr
Itááliááá, Itáááliááá....
zászlót lenget, lenget...Minő szerencse, hogy Buffon focista lett és nem énekes...
Húha... Henry, Benzema, Riberí együtt
-
tiv83us
veterán
válasz
Integra #1789 üzenetére
Jah, bele is szerkesztettem, latod ez is a van Basten sara, hogy nem lacc
"na, a hajukkal többet foglalkoztak már mint a focitudásuk csiszolásával, legalábbis a himnuszos felvételek alapján.."
Ez mindig is jellemzo volt az olaszokra, hajpant, 3 kilo zsele, smink
/Eddig a testhezallo mezuk tetszett a legjobban, asszem a 98'-as VB-n hordtak
/
-
zolynet
veterán
FORCA ITALY!!!
lássunk egy szép meccset, számomra kedvezőt
Racecam: énekelj, én is azt teszem
-
Integra
titán
válasz
tiv83us #1788 üzenetére
de az is van basten hibája ám!!
mod: minden van basten hibája, a te söröd is
na, a hajukkal többet foglalkoztak már mint a focitudásuk csiszolásával, legalábbis a himnuszos felvételek alapján..
ki az a fószer aki buffon mellett állt? róla üvöltött, hogy ma továbbjutnak, maga volt a megtestesült önbizalom -
tiv83us
veterán
válasz
Integra #1784 üzenetére
Legyen egy jo Holland - Roman meccs, mindketten menjenek is tovabb, a masik ketto meg megerdemli a sorsat, mert amit eddig nyujtottak az egyenlo az emberi vegbelnyilason tavozo salakanyaggal
No, 7 perc es meglassuk ki mit tud, ha a franciak azt mondjak, hogy vegre elkezdenek jatszani es lemossak az olaszokat, nekem az tetszene a legjobban, megha nem is mennenek tovabb
Amugy meg dogojjon meg van Basten, miatta melegedett fel a sorom, kint hagytam az erkelyen
-
Motion_Blur
félisten
Hollandia - Románia: 3 - 0
Franciaország - Olaszország: 1 - 2 -
Integra
titán
-
venember83
nagyúr
Legyetek szívesek és ne mocskolódjatok, köszönöm szépen.
-
Dylen
senior tag
macilaci
Hollandia - Románia: 2 - 0
Franciaország - Olaszország: 1 - 2 -
Integra
titán
maldini kijelenti, hogy ha ma vesztenek a hollandok, akkor van basten soha nem kap munkát olaszországban..
ez az!
ez az igazi önkritika! büdös disznók ezek is.
pofájuk az van, de játszani azt nem tudnak...
húzzanak haza ezek is -
tiv83us
veterán
macilaci
Holland - Roman 3:1
Olasz - Francia 1:1Ha a Romanok tovabbjutnak vazze, itt a fel haz oromtuzet fog gyujtani, az osszes karbantartonk az epuletben roman vendegmunkas
-
Lejszi
senior tag
Lehetne mar a meccs, mert fossá unom magam...
-
scorpy02
aktív tag
macilaci
Franciaország - Olaszország 1-2
Hollandia - Románia 2-1 -
joey04
titán
Macilaci!
Francia-Olasz 1:2
Holland-Román 1:1 -
soulcube
aktív tag
na akkor jöjjön a mai macilaci
Hollandia - Románia [ 1 - 2 ] (a hollandok tartalékos kerettel lépnek pályára)
Franciaország - Olaszország [ 3 - 2 ] (ez biztos nagyon jó meccs lesz! Bár furcsa, hogy az egyik "nagy" máris búcsúzik)
-
Racecam
nagyúr
Ezt egy félóráig elemeztük a kollégámmal, mert egyébként teljesen igazságtalan, hogy akkor, ha egymás ellen játszanak megvan az esély, hogy valamilyen formában eldöntsék, ha meg nem, akkor ranglist, vagy pénzfeldobás, vagy ilyesmi?
Elég érdekes dolog ez...u.i.: Az is érdekes, hogy egy ilyen négyes csoportból 2 ponttal is tovább lehet jutni, de 6-al is ki lehet esni, nem?
-
Grass
aktív tag
macilaci
NED - ROM 3-1
FRA - ITA 2-2 -
zed1983
őstag
macilaci
NED-ROM : 3-0
FRA-ITA : 1-2 -
Integra
titán
büdös francia parasztok
még nekik áll feljebb.. -
Tibiajax
nagyúr
Ez a nő gyönyörű..[link] Kár, hogy nem győztek a digók :-(
-
Tibiajax
nagyúr
Nemrég volt sérült, nem akar még 90percet tolni..
Hanem, módosítok, mert ezt a szeltikes gyereket sosem bírtam..
Stekelenburg, Timmer, Afellay, Bouma, de Cler, Melchiot, Heitinga, de Jong, Robben, van Persie, Tibi, Huntelaar
Agyonvágnám a kis Perszivel a szőrőst.. a románokat
-
tts
addikt
végülis jogos, tényleg ne fogjuk rá egyből, hisz a sajtó is tud eléggé tetű lenni, csak vigyék a lapot...
viszont én simán el tudok képzelni hasonlót - na nem így direkt, hogy - csörrr..., szia Marco, vazze... - inkább egy némi "baráti beszélgetés szkik között és egy-két elejtett negjegyzés, célzás, persze tanúk nélkül
és ez talán még természetes is, baj inkább csak akkor van ha tanú vagy bizonyíték van rá
-
Tibiajax
nagyúr
Stekelenburg, Timmer, Afellay, Bouma, de Cler, Melchiot, Heitinga, de Jong , Robben, van Persie, Hesselink, Huntelaar
Holland cserepad.
-
Memphysto
tag
Macilaci©
NED - ROM 2-0
FRA - ITA 0-1 -
brownus
veterán
válasz
Tibiajax #1748 üzenetére
Van Basten insists that while his side will rest key players, they will still be "going for a win." Holland and Chelsea defender Khalid Boulahrouz agrees. He said: "Lose a match on purpose? Are you crazy? We would never do anything like that. What do think this is, a playground?"
nagyon kifognak kapni a románok...
az angolok meg nyaralnak: (hihi)
-
Tibiajax
nagyúr
A csapat nyugodt. Tudjuk, hogy nyerni kell minden áron anélkül, hogy bármi másra gondolnánk. Az kell legyen a célunk, hogy legyőzünk egy olyan ellenfelet, mint Franciaország. Ők ugyanebben a helyzetben vannak. Nem lesz könnyű!
Hú gyerekek, nagyon nagy meccs várható este, brutális lesz, aki veszit annak vége. És mellette meg holland parádé, asse tudom melyiket nézzem majd.. francba ezzel a szr eb-vel.. -
idáig frissítve a táblázat
-
kano
nagyúr
válasz
Tibiajax #1733 üzenetére
Tibiajax:
Számomra hihetetlenül ellenszenves ez a kis b..i. Jó, most tényleg jó formában van, de nézzük meg mi lett szegény Ronaldinho-val. Jönne csak az olasz bajnokságba, Materazzi leápolná a második bicikli után.Én bírom az olaszokat de azért ez már sok(k). Hogy mer ilyet megengedni magának egy normális ember. Bunkóság. Ezek után nem nagyon lennék szomorú, ha kiesnének az olaszok.
-
Gambit
őstag
Hiba lenne, egy nagy zakó nem tenne jót a morálnak. Szerintem a kulcsjátékosokat pihentetni fogja, de azért a B csapatot győzni küldi ki. Az más kérdés, hogy a románok úgy felszívják majd magukat, hogy leverik őket, de meg fogják próbálni behúzni a győzelmet, az tuti. (Persze minden szigorúan szvsz.)
-
Lejszi
senior tag
-
Gambit
őstag
macilaci
Netherlands - Romania [1 - 3]
France - Italy [0 - 2] -
m3tr0
őstag
macilaci
Franciaország-Olaszország: 1-3
Hollandia-Románia:2-0 -
Calogero
addikt
Ha pont azonosság van és a gólarány sem tud dönteni, akkor az jutt tovább aki a UEFA ranglistán előrébb áll.
Tehát ha Pl :
a Francia Olasz 0-0 és a Holland Román 3:0 akkor ebben az esetben mindhárom csapatnak ugyanannyi lenne a pontja és a gólaránya. is. Ekkor az Olaszok jutnak tovább mert nekik jobb az UEFA "együthatója", azaz ranglistán előrébb helyezkednek el mint a Franciák és a Románok. -
lesaux
veterán
Tudjátok, mi jutott eszembe? Tegnapelőtt ugye az egyik csoportmeccsen lehetett volna tizenegyespárbaj, ha a csehek meg a törökök döntetlent játszanak. Na de mi van akkor, ha a két csapat, amelynek ugyanannyi pontja, gólkülönbsége stb. van, abban a fordulóban nem egymás ellen játszik? Akkor félúton találkoznak, és büntetőket lőnek?
Hogy kicsikét értelmesebben is elmagyarázzam: tfh legelőször lejátsszák a cseh-török meccset. Döntetlen. Aztán az összes többi találkozót megrendezik az ismert eredményekkel. A végén ott állnak a csehek meg a törökök pontazonossággal a 2-3. helyen, egymástól mondjuk 200 kilométerre, a portugál, illetve a svájci pályán.
Hozzátenném, hogy matekból sose voltam jó, tehát lehet, hogy hibázik valahol a gondolatmenetem.
-
diegho
nagyúr
holland - román 3 - 1
francia - olasz 2 - 1macilaci
-
zolynet
veterán
macilaci:
NED - ROM 2 - 0
FRA - ITA 0 - 1Forca ITALY! De most már aztán b.sszatok oda!!!
-
Lejszi
senior tag
A HSZ-eket vissza olvasva a gól után nem maradtam le semmiről (a gólig néztem a meccset). Viszont Ballack gólja az csodálatos volt. odapörkölt rendesen...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
forceberg #1711 üzenetére
Ezt úgy mondod, mintha Lippi idején csúnyán játszottak volna két éve.
De mondhatnám a '94-es vagy a 2000-es csapatot is...Látom itt is divat úgy fikázni az olasz csapatot (ez nem neked szól konkrétan) azoknak, akik max. EB és VB idején látnak olasz focit.
Utána meg éltetik pl. a portugálokat, akiknek a taktika repertáurjákban van kb. 2 felállás. -
RoyalFlush
őstag
macilaci update
NED - ROM 2-0
FRA - ITA 1-0RUS-SWE 0-1
-
brownus
veterán
na, a tegnapi meccsek után ma meg holnap játék is lesz a pályán
-> Van Bastenék odacsapnának a románoknak
"Már azt tragikusnak találom, ha a nyaralás alatt kikapok pingpongban, hát még, ha a románoktól futballban ...".
Robin van Persie kijelentése jól jellemzi a holland mentalitást, ami röviden így foglalható össze: mindig győzni.
akik meg nem ismerik a port.hu-t, a mai menetrend:
m1 - 20:10 "C" csoport utolsó forduló : Franciaország - Olaszország
m2 - 20:35 "C" csoport utolsó forduló : Hollandia - Románia -
Integra
titán
látszik mennyire nem maradt meg senkiben a mai mérkőzés
kíváncsi vagyok holnap német kollégám, hogy fogja magyarázni a bizonyítványtbeszéljünk inkább a bírókról
-
tiv61us
őstag
Ja nem is Ku volt, hanem Branikovics
ugy neztuk mint az istent -
tiv61us
őstag
meg az olaszok kellenek es meg van a legjobb 8
-
Integra
titán
nagy nulla mecs volt, csak hallgattam háttérből, nem bántam meg
Aktív témák
Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Megújult a PROHARDVER!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elden Ring
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest