Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz tordaitibi #42862 üzenetére

5-6 éve le lettem oltva Linux ügyben

De max jobbító szándékkal! :D

Ezért kell tanulni és nyitni minden irányba.

Azért én úgy vagyok ezzel, hogy vannak szakterületek, amik túl veszélyesek ahhoz, hogy én megpróbáljak bennük jeleskedni! Az nem okoz fizikai veszélyhelyzetet, hogy mennyit balfackodsz a Linuxszal, de az én villamossági ügyeskedésem más tészta! ;]

Készen van már? Már működik is a laptop? Aha... mintha látnám, Laptoplátó Tibi topik, jó lesz ez, ügyi vagy.

Örülök neki, hogy végre Te lehetsz a másik oldalon! :P De nincs kész semmi, mert nem kapkodom el. Holnap frissen csak, amúgyis mindent elő kell halásznom, mert mindent minig megtalálok, de pont akkor, mikor az a valami qrvára nem kell! Ami miatt óvatosabb vagyok, az az is még, hogy éppen azért vettem ezt a nagyszerű Dell Latitude notit, mert a HP Elitebookom töltésének érintkezése kezdett nagyon rossz lenni. Azon csak külsérelmi harapások voltak, szóval ezt nem tudom a nyuszira kenni! :N

Minő szerencse, hogy 67W-os a telóm töltője, így nem is hajt a tatár sem. Max kényelmetlen, mert nem hosszú, mint a Dell töltőkábel. (szigszalagot egyelőre csak pirosat találtam, pedig direkt van fekete is)

Új hozzászólás Aktív témák