Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz whbear #21888 üzenetére

Nem volt vele komolyabb gáz, csak épp ott félrevitte volna a thread-et. :) A régebbi LMDE nekem se jött be anno, a mostani tárolói viszont jók voltak a Jessie-ben. A Mintek a 13 óta valahogy mindig jól futottak a gépemen, főleg a régi alaplappal volt ez szerencse, mert sok disztró nem nagyon akart működni vele..

(#21885) imibogyo Sajna sokat nem tudok segíteni, UEFI-ben még nem telepítettem eddig.
    Új alaplappal érdemes jobban megismerkedni, mert rengeteg trükkös dologra képesek, én is szívtam már eleget az enyémmel, többek között emiatt is kerülöm az UEFI-t.

Ja, az USB, érdemes figyelni, mert az usb2/3 pen/csatlakozó között előfordulhatnak kompatibilitási problémák, usb3-as pennel több a telepítési probléma, mint az usb2-vel.

(#21891) spammer Debian se rossz ilyen szempontból, jól lehet variálni a különböző tárolóiban lévő verziókkal.

(#21894) joecontra A 17.1-es XFCE rendkívül szuperül működik, néha meglepődök, milyen gyors a Cinnamonhoz képest, mondjuk ugyanígy meg szoktam lepődni a Jessie 3-4 sec-es bootolásán is.

Új hozzászólás Aktív témák