Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spammer

veterán

válasz n00n #18930 üzenetére

Nem konkrét válasz, csak jelzem, hogy nálam is ez a gond.

Szóval: Transmission 2.82 (14160), DIGI NET 50/30 Mbit, és ugrál a sebesség. Olyan 6.5 MB/sec-et képes kipréselni, de van, hogy visszaugrik 2-3 MB-ra egy pillanatra, aztán megint 5-6 MB. Kisebb sebesség esetében meg mondjuk 2-3 MB-ról 0.2-re esik vissza... Nem is téves kijelzésről van szó, mert System Monitorral (KSysGuard) is néztem a grafikont, amit a net sebességhez rajzolt, és hullámzott rendesen. :(

cache-size-mb be lett lőve már 8-ra és 16-ra is, a 8-as úgy tűnt az egyik torrentnél, hogy segített, de a vége felé annál is ugrált időnként a sebesség. Utána a többi torrentnél megint nem volt jó. :(

preallocation: 1 (Fast, default)

A router egy D-Link DIR-636L, kábelen jön a fenti sebesség (nem wifi), és deluge alatt stabilnak tűnt (meg Windows alatt is, szóval nem router gond). Egyszerre 1 torrentett futtattam, direkt, hogy minél pontosabb legyen a mérés.

Tipp valakinek? :F Vagy próbálkozzak inkább rTorrenttel (ruTorrent)? Deluge-hoz nem szívesen térnék vissza, de a qbittorrent sem jött be annyira, Transmissionben pont az tetszett, hogy elég lightweight. :)

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák