- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Kendek #15109 üzenetére
Hat ja, a legacy statuszt mar windows-on is megtapasztaltam egy ideje, gyakorlatilag evek ota nem adtak ki hozza uj drivert (pedig mintha azt igertek volna, hogy negyedevente azert lesz egy - na mind1).
Szoval azt mondod, hogy nem is tudnek fglrx-et telepiteni ha akarnek sem?
Hm, tenyleg ugy latom, hogy igy van, konkretan az a gond, hogy XServer-bol 1.12 felettit nem tamogat az AMD [link], ezert ujabb Ubuntu-kon halott dolog. Na mindegy, igy akkor legalabb nem kell filoznom rajta, hogy mit hasznaljak, mert nincs is valasztasAnnyira nem szoktam sok jatekkal jatszani mondjuk ugy sem. Ami meg erdekes lehet, az hardveres videogyorsitas kerdese. Eddig ami videokat probaltam, azt jol vitte az alap lejatszo (es van VLC, XBMC is), de azt mondjuk nem tudom, hogy tudnak-e hardveres gyorsitast hasznalni (ez fugghet ugye a gpu drivertol is) vagy procibol, izombol nyomjak le.
Hat, L4D2 pont nem megy annyira jol meg, de beallitasokkal meg szorakozok majd azert.
CS:S-sel pl tudtam multizni a windows-os ismerosokkel is. Vajon az osszes steam jatek megy cross-platform multiban?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest