Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Melak03
tag
Re.. Nekem nemvolt ilyen filem ezért hogy írták csináltam egyet. Megadtam neki ezeket az értékeket, és ezzel a hibaüzenettel bootolt be a gép '' A xine nem tudta egyik meghajtóprogramot sem inicializálni.'' Amarokkal nemtudok semmit lejátszani, más programmal meg szaggat a hang... Most mit csináljak?:S
-
Melak03
tag
#740 vki pls

-
Melak03
tag
Helló! Nemrég álltam át winről linuxra. Kissé nehézkedesen indult de nem adtam fel és mostmár majdnem minden úgy működik ahogy kell. Kubuntu 7.04-t raktam fel(kde), és a creative inspire p5800as hangfalam nem működik kellőképpen. Csak két hangszóró szól. Alsa-t választottam, kmixerben alsamixerben beállítottam a hangot centerhez surroundhoz, channelt átállítottam 6ch-ra. Amarokot használok úgyhogy ottis belőttem hogy alsa + 6channel és még mindig nem akar szólni a többi. Msi k8t neo2-f-s alaplapom van (via chipset, VIA 8237 asszem a hangért felelős). Nem kell feltétlen hogy térhangzás legyen (mp3-nál úgyis felesleges) de jó lenne ha szólna az összes hangfal. A segítséget előre is köszönöm
.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de azért köszi
.