Hirdetés
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egér probléma
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Aktív témák
-
Melak03
tag
Re.. Nekem nemvolt ilyen filem ezért hogy írták csináltam egyet. Megadtam neki ezeket az értékeket, és ezzel a hibaüzenettel bootolt be a gép '' A xine nem tudta egyik meghajtóprogramot sem inicializálni.'' Amarokkal nemtudok semmit lejátszani, más programmal meg szaggat a hang... Most mit csináljak?:S
-
Melak03
tag
#740 vki pls

-
Melak03
tag
Helló! Nemrég álltam át winről linuxra. Kissé nehézkedesen indult de nem adtam fel és mostmár majdnem minden úgy működik ahogy kell. Kubuntu 7.04-t raktam fel(kde), és a creative inspire p5800as hangfalam nem működik kellőképpen. Csak két hangszóró szól. Alsa-t választottam, kmixerben alsamixerben beállítottam a hangot centerhez surroundhoz, channelt átállítottam 6ch-ra. Amarokot használok úgyhogy ottis belőttem hogy alsa + 6channel és még mindig nem akar szólni a többi. Msi k8t neo2-f-s alaplapom van (via chipset, VIA 8237 asszem a hangért felelős). Nem kell feltétlen hogy térhangzás legyen (mp3-nál úgyis felesleges) de jó lenne ha szólna az összes hangfal. A segítséget előre is köszönöm
.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, de azért köszi
.