Hirdetés
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Hővezető paszták
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Nand_i
tag
Ez be van kapcsolva sajna, leirom pontosan mi tortent. Uj mount pontot akartam beallitani, ezert jobb klikk/properties/volume fulon megadtam az uj helyet, de a 2. 3. mezot (File system, Mount options) uresen hagytam
. A .gconf/system/volumes alatt talaltam ide vago bejegyzeseket, de a torlesuk nem segitett, es tobb otletem egyenlore nincs.Udv, Nandi
-
Nand_i
tag
Sziasztok!
Sikeresen elrontottam a kulso usb-s kartyaolvasom automount-os funkciojat, es most semelyik kartyat nem tudom bemountolni. A meghajtok latszanak /dev/... alatt, de egyiket sem sikerult felmountolni
Tudna valaki segiteni? (Mas mount pointot akartam megadni, es ido elott entert nyomtam
)Udv, Nandi
-
Nand_i
tag
válasz
operator10
üzenetére
Hali!
Nem igazan erre valasz, de temahoz kapcsolodik. Adott egy Hp nc6400as notebook, gkrellm alatt latom az osszes termikus zona ertekeit, viszont conky alatt csak a cpu (acpitemp) adatot sikerul kicsalogatni. i2c sajnos nem mukodik, mivel ilyen eleresi ut nalam nincs, viszont ugye /sys/bus/acpi/... alatt megvannak a zonak. Tudna valaki segiteni?
Udv, Nandi
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A .gconf/system/volumes alatt talaltam ide vago bejegyzeseket, de a torlesuk nem segitett, es tobb otletem egyenlore nincs.
Tudna valaki segiteni? (Mas mount pointot akartam megadni, es ido elott entert nyomtam