Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
ttoth
tag
válasz
dr_strange
üzenetére
kde
A gentoo nagyon -nagyon lassú volt, ha netbeans-szel dolgoztam, percek kellettek, míg elindult, ha egy fél órára magára hagytam, szinték percek kellettek, míg magához tért. A emerge meg maga a halál. Fél éve kerültem a céghez, a emerge megadta magát rögtön az első héten. Az ubuntu meg debián klón, apt-get meg azért sokkal egyszerűbb. szerintem.
A képnézegetőt nagyon sajnálom, mert tényleg egyszerű volt, és tudta amit kell. Egyébként a linuxban ezt utálom, hogy mindenből van vagy 40 féle, ahelyett, hogy lenne két-három igazán jó, mint pl. az infranview. -
ttoth
tag
Sziasztok! Nemrég váltottam Gentoo-ról Kububtura, és valami nem tetszik. Gentoo-n volt egy jó is képnézegető, ami PgUp és PgDn gombokkal váltott az előző és következő képre, enterrel váltott teljes képernyőre. Most valami KView van, ami nekem nagyon nem szimpi, sőt bosszantó. Nem tudja valaki, hogy milyen képnézegetők vannak, amik az előzőhöz hasonlóan működnek?
Aktív témák
- Vallás
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- YouTube
- Gitáros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- BESZÁMÍTÁS! ASRock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest