Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Valószinüleg azért, mert a panel "üres" részét elfoglalja a feladatkezelő, próbáld meg leszedni a rendezés idejére, nekem úgy sikerült a művelet (aztán nem is raktam vissza, helyette inkább a Smooth Tasks-ot használom, az nem írja ki a progik nevét, csak ikonokat rak ki) Ja és csak akkor marad az új helyén az alkalmazás, ha megjelenik alatta egy kis szürke téglalap, mikor odahúzod, olykor játszani kell vele egy kicsit.
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
+1

-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ez engem is érdekelne, még nem találtam rá megoldást. Hogy dögölne meg a silverlight
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Az első visszaállítási ponttal nekem elszöszölt vagy 10 percet, a későbbiekkel már nekem is hamar megvolt.
-
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hi!
Szerintem normális, nálam ment vagy 20 percig, mire kész lett ( 3.2 Gb) -
válasz
kiskaktusz
üzenetére
nm

-
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Hogyan írod ki lemezre a Kubi-t? Lemezképként kell kiírni, hogy elinduljon, simán adatlemezként nem lesz jó.
-
válasz
zoltanz
üzenetére
Pedig kb ennyi, a Kubuntu Desktop felrak néhény Kde programot is (K3b - íróprogi, Kget - letöltésvezérlő, Krusader - kétablakos fájlkezelő, stb). Ha valamelyik progi nem magyar nyelvű, jó eséllyel az előbb említett nemzetköziesítésnél lehet hozzá találni nyelvi csomagot (pl. K3b i18 n).Az OpenOfficenak meg elvileg már a Gnome alatt is kell tudnia magyarul.
Hogy alkalmazni lehessen a változtatást (Gnome - Kde), ki kell jelentkezni, és a login képernyőn lehet környezetet váltani. Fel fogja ajánlani a választást, hogy csak erre az alkalomra akarsz változtatni, vagy ez legyen az alapértelmezett környezet. Ha az utóbbit választod, akkor ezentúl Kde felülettel fog indulni a rendszer. -
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hardcore café
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Ubuntu alapú disztro)