Hirdetés
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Egy OpenGL-es forrás file-t akarok lefordítani, amihez már letöltöttem egy csomó mindent amit a Synaptic-ban találtam. (A Glut-hoz tartozó dolgokat) Azonban fordításnál a következőt kapom:
/usr/bin/ld: cannot find -lXi
Már nézegettem oldalakat de még nem találtam meg azt hogy hogyan és honnan lehetne felrani ezt a bizonyos lXi-t. -
Tottu
senior tag
válasz
dr_strange
üzenetére
Hi!
[link]
Lenne valami ötleted ehez a problémához? -
Tottu
senior tag
Hi!
Lenne egy kisebb gondom. Adott egy Sound Blaster Live 5.1-es hangkártya. Ma úgy döntöttem hogy megpróbálom megcsinálni az 5.1-es hangzást (mert eddig nem szolt a mély), de annyira belemélyedtem a dolgokba, hogy most már nincs semmi hang.
Van valakinek ötlete, hogy-hogyan lehetne helyre hozni a dolgokat? -
Tottu
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Köcce a help-t! Sikerült felrakni! Big thx moba-nak is!

Első tapasztalatok alapján egész jónak tűnik ez az Ubuntu. Sokkal gyorsabb mint pl.: a Suse. -
Tottu
senior tag
Hi!
Olyan kérdésem lenne, hogy: nem mit csinálok rosszul de nem tudom feltelpíteni az Ubuntu 6.10-t. Az ok, pedig az lenne, hogy nem tudok ott tovább lépni ott ahol ki kell választani a partíciót amelyre a telepíteni akarok. Mindent beállítottam: a swap 1GB-os, ahova akarom telepíteni az Ext3 és oda írtam hogy: ''/'' ; DE mindig ezt írja ki: ''a gyökérkönyvtár nem található''
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest