Hirdetés
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
butyiba
üzenetére
Total Commanderhez van sftp plugin, inkább azzal próbálkozz mint sambával
ha viszont minden áron ragaszkodsz hozzá: akkor lenne a legkisebb sebezhetőség, ha tudnál 3 dedikált mappát csinálni az bin-be, etc-be, var-ba, és azokat tennéd mindenki számára elérhetőnek. így max a feltöltött fájljaidat tenné tönkre az első adódó, a lokális hálódra csatlakozó user
ja és ha ssh-t állítsz be, erős jelszót használj -
Vladi
nagyúr
válasz
butyiba
üzenetére
Egyszerűbb:
Megosztasz egy könyvtárat. Oda másolod ami kell. Majd ssh-n belépsz, kapsz egy terminált. Win alól a putty programmal. Aztán mc programmal másolgatsz ami kell.De amúgy meg:
/etc: itt txt fájlokban vannak a beállítások. Belépsz ugye terminálon ahogy már írtam, és mc vagy nano programmal tudod szerkeszteni a fájlokat, nem kell másolni mindig./bin:
Ezt miért akarod piszkálni?/var
Jó ezt értem.
De azért gyorsabban haladnánk, ha elárulnád mit futtatsz. Titok?
Tippelek: webszerver? -
Vladi
nagyúr
válasz
butyiba
üzenetére
"Tudtok segíteni mit kellene az smb.conf-ba a share alá beírni, hogy teljes legyen a jogosultságom és XP alól tudjak bármit ide-oda másolni ?"
Hátőőő nem egy jó ötlet. Mert a szerver oldalon kellene a könyvtárak és fájlok jogosultságát beállítani.
De mi az amit szeretnél ide oda másolgatni? Jobb lenne ssh-n keresztül intézni az ilyesmit.(#17017) Votyesz13
(#17014) Bikkrom:
Meg kéne nézni alaposan a krómot, hogy be lehet -e állítani máshogy. Mert nekem is van FF de a saját cuccait használja. Nálad meg úgy fest csak a FF-ra mászik rá.
Az is lehet, hogy így volt forgatva, nem tudom. Max este tudom megnézni.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest