Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
cqr
aktív tag
A legújabb 8.5 -ös ati driverek esetén a beépített telepítőt használva mind mandriva mind ubuntu alatt gyakorlatilag tönkrevágta az xorg-ot. Azóta feltetem egy debiant és ezen howto alapján [link] (plussz még egy két dolgot szórakoztam de sztem azok lényegtelenek voltak) végre MŰKÖDIK ! El se hiszem, mindjárt sírok
Nem laggolnak az ablakok 8k körüli fpst dob a glxgears.. szal perfekt , azért ide írom mert, ha nem is pont igy de ubuntu alatt is tuti fel lehet ehhez hasonlóan tenni (nekem a restricted drivers bepipálása után felrakott fglrx közel sem volt ilyen jó), plussz akkor egy sry az atinak, ez a driver már 2D-ben is remek (az x800-on legalábbis
).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).