Hirdetés
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
luw2win
üzenetére
A hardy heron a kódneve (fantázia neve?) az ubuntu 8.04 kiadásának. Nekem akkor nem adott ki magából hangot a jútúb, mikor valami lefoglalta a hangkártyát(pl egy film levolt téve tálcára).Próbáld meg akkor a jútúbot, mikor épp bekapcsoltad a gépet és semmi nem fut, semmilyen IM(pl msn kliens,skype vagy jabber vagy akármi)teháth csak a fox fusson és úgy nézd.Szerintem ez a pulse audio hibája lesz, bugja vagy helytelen beállítása(épp azt nem csinálja amire kitalálták vagy nemtom')
a vga-hoz annyit kérdeznék csak, hogy d3d van?glxinfo |grep direct
ha direct rendering: yes akkor van és másholl van a scrollozási hiba, ha no akkor meg egyértelműen driver hiba.
A végén a a kérdéseid nagy részét meg is válaszoltad a "mod:" dal, mert a ff3b5 még mindig erősen béta és sok a hibája.a notimon pölö újabban azt játsza, h 4tabulátornál többel indítva inkább becsukja magát azt sunyít
pedig az átlag nálam 10-12 tabulátor
de van mikor csak gondol egyet és elcsukja magát.a gmailomban nálam is jelentkezik a scrollozási hiba.Igaz az én vga-mhoz nincs driver
érdekes mód az asztali gépen eddig nem bugzik(kopkopkop)Jah a könyvjelzőid azért maradtak meg újratelepítés után, mert azt a /home partíción egy rejtett mappában tárolja. én már vagy 4X újratettem az ubuntut, de az előzményeim is megvannak és a kedvencek, meg a címsor alatt a kis parancsikonok vagy mik is.
Szóval a 3as fox még erősen bugzik, nem erőltetni.Nekem a notira repül is majd vissza a 7.04 az való rája
huh, méretes egy hsz lett
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pedig az átlag nálam 10-12 tabulátor
de van mikor csak gondol egyet és elcsukja magát.a gmailomban nálam is jelentkezik a scrollozási hiba.Igaz az én vga-mhoz nincs driver
érdekes mód az asztali gépen eddig nem bugzik(kopkopkop)