Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
erdoke
titán
Köszi, most nyomtatási probléma miatt visza kellett jönnöm Vista alá, de később majd tesztelem. A nyomtatás is megér egy misét, látszólag magától felismerte a Canon LaserShot 1120-as nyomtatómat, valójában meg csak hibaüzenetet kapok nyomtatás helyett...
A mountolással az a furcsa, hogy némelyik alkalmazás ugyanúgy behív egy fájlkezelő ablakot, és abban minden tökéletes, mások meg csak egy Ubuntu területre csökkentett keresőt dobnak fel, amiben nem lehet fentebb kutakodni. Rendszer indulásakor az összes mountolt HDD azonnal látszik az asztalon.
Re: #6717
Azt használom, amit a "Helyek"-nél választva egy meghajtót/könyvtárt automatikusan feldob a Gnome. Ezek szerint a Nautilust... Korábban engedélyeztem a rejtett fájlok mutatását, de agyökér tartalmát nem figyeltem, azt hittem ugyanis, az usr a "user" rövidítése, így esetemben az erdoke-n belül kell kutakodnom.
Jó pap holtáig imádkozik. 
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó pap holtáig imádkozik.