Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Canon EOS DSLR topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Neil Watts
üzenetére
A videóban, amikor a kockát forgatja, az ablakok kiemelkednek annak a síkjából. Ezt melyik effekttel lehet elérni? Illetve a fenti dokkolós dolgot mivel lehet linux alatt? (plusz annak az effektje is, bár az csak eye-candi, de annak jó
). Illetve normálisan megoldott live-priview (vista szerűen) van már compiz alá? Mert mikor legutóbb néztem, még csak egy elég kezdetleges, és nehézkesen működő verzió volt.És amit elfelejtettem:
Létezik linux alá hatákony defrag program, ami képes ntfs partíciót kezelni? Tudom, hogy ext2,3-nak nem kell defrag, de wines partíciókat jó lenne linuxalól defragolni, mivel win alatt rendszerfájlokhoz nem tudnak hozzányúlni a programok. -
Neil Watts
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Canon EOS DSLR topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Illetve normálisan megoldott live-priview (vista szerűen) van már compiz alá? Mert mikor legutóbb néztem, még csak egy elég kezdetleges, és nehézkesen működő verzió volt.