Hirdetés
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszi a fájlt. Egyelőre még sajnos nem haladtam előre semmit

Nem csak egy workgroupot látok, hanem látom a hálózaton a megosztott mappáim rendesen. Ezeknek az adatait nálam nem ott találni a fájl végén mint nálad, hanem a /var/lib/samba/usershares alatt külön fájlokban van.
Próbaként feltettem az ubi 12.04-et és megpróbáltam az alatt is (és így már nem offolás itt
) de legnagyobb meglepetésemre ott is ugyanígy működik. 
Most már tuti, hogy amiatt lehet, hogy én máshogy osztom meg a mappát mint mások (ezért is lehet hogy nekem nem a smb.conf fájl végén mutatja.
Ki fogom most próbálni ha oda beírom akkor mi lesz.
Eddig úgy csináltam, hogy a fájlkezelőben (ubi alatt ez ugye a nautilus) mappa jobb gomb és megosztás beállításai.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) de legnagyobb meglepetésemre ott is ugyanígy működik.