Hirdetés
Aktív témák
- 

dbius
veterán
válasz

leslieke

üzenetére
						Esetleg próbáld ki a Linux Mintet.
Én azt (LXDE) raktam most fel Ubuntu helyett. Történt ugyanis, hogy van egy főként netezésre használt gép anyámnál, amiben egy HT-s Pentium4 2.6 van, 1 giga rammal.
Eddig Ubuntu volt rajta, 10.10. Gondoltam felrakom a 12.04-et, tekintve, hogy lejár a 10.10 frissítése.
Csalódtam - ismét -, főként ezt a Unityt nem bírom megszokni, hiába próbálgattam már 11.04 óta VM-en, de emelett olyan érzésem IS volt, mintha egy p3-ra cserélték volna a gépet, belassult, az 1 giga ramból 600-700 kellett a gnome desktopnak (és ez nem a cachelt érték, hanem a tényleges használat). Ég veled Unity, gondoltam kipróbálom anélkül, csomagkezelőből felraktam a Lubuntu desktopot, de még azzal is lassúnak éreztem a gépet, bár a helyzet jobb volt.
Így próbáltam ki a Linux Mintet, annak is az lxde változatát, ami az Ubi 11.10 alapjaira épül. Ezzel újra olyan lett a gép, mint az Ubuntu 10.10 alatt: gyors és használható, az 1 giga ramból ténylegesen 200 megát használ.
 - 

Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
 - LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
 - LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő