Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- NVIDIA® driverek topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Srácok, nem nagyon kéne ész nélkül a Gutsyra Hardy packageket rakni. Mint fentebb is látszik, eléggé össze bírja dönteni a rendszert.
Ha Hardy kell valamilyen oknál fogva, akkor
1. csináljatok teljes frissítést
2. installáljatok Hardyt
de azzal legyetek tisztában, hogy még csak alpha, és nem nagyon fog senki ugrani hogy segítsen, ha valami balul üt ki... -
con_di
csendes tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Hát épp ezt magyaráztam, h én ezzel tettem lapátra a gutsymat. nem mintha nagy kár lenne érte

Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Xiaomi 14T Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest