- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Micro Four Thirds
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
4 perc 16 másodperc?
(#44521) Nowhereman A 13, 13 darab programot jelent. A lemezkezelőtől a synaptic-on át a szövegszerkesztőig mindennel.
(#44520) Nowhereman Különben presze tudom, hogy tudod van ott root fiók. Meg adja az ember a jelszót és nincs hiány! Csak hát normáls user-nek nincs rá szüksége.
Különben megfogadtam, hogy nem babrálom. Még conky sem. Egyébként is millió a dolgom. Csak kicseszek magammal, ha ezzel foglalkozom.
(#44525) Kendek - "...Azért úgy általában aki a mindenkori Ubuntu kiadást használja az félévente újratelepíti és nem úgy frissíti..." - Bizony. Bizony. A frissítésből rengeteg probléma adódhat. Egy friss reinstall-ból pedig aligha.
Ha elég erős vagyok. Még a 11.10-et is megtartom, amíg támogatják. 2013 vagy mennyi?
(#44526) ViZion - "...Azért néha egy friss telepítés nem árt, már csak a wines gyökerek miatt is megnyugszom, h minden "tiszta"..." - Ezzel én ugyanígy vagyok. De próbálok leszokni róla. Ez a rendszer nem szemetelődik annyira. Eleve nincs is mi szemetelje, ha nem rakok fel állandóan minden sz@rt.
Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Háztartási gépek
- Viccrovat
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest