Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Neil Watts #44140 üzenetére
Én már belekóstoltam a zinteltől kezdve nvidián át egész az ati-ig bezárólag, de ha annyit mondok h a következő gépemben is ati lesz. Ennek igen prózai oka van, binugz alatt is ez tűnik a három közül a leghasználhatóbbnak. A zintel önmagában komolytalan. Az nvidia driverei akkora teljesítménykülönbséget produkálnak a binugz hátrányára, hogy én szégyellem magam, amikor a család fintorog. Ehhez képest az ATI-nál csak kisebb szokható hibák vannak, és amiket sorolnak a guglinál, azok is inkább a rutin hiányának tudhatóak be. Márpedig rutin a winnyózos driverekhez is kell.
-
rybank
senior tag
válasz
"Az egyik legjelentősebb fejlesztés az Ubuntu 12.04 LTS kiadásában a tervek szerint a több monitoros rendszerek jobb támogatása lesz" - Mogorva Mormota +
-
válasz
A 4. ATi-m van Linux alatt és soha nem volt vele gondom... és még játszom is.
-
válasz
Elég sok embernek megy amúgy, de sajnos tényleg nem jobb az arány, ahogy nézem, mint Nvidia-val...
Mondjuk nekem meg a VDPAU nem akar menni Nv 9600-zalDe akármit csinálok vele.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest