Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
pinnacle
üzenetére
Jah, nekem ezt ne köszönd, én leginkább csak a Rendszermenttet biztosítottam hozzá (és nem kifejezetten hozzá), meg pár technikai tanáccsal szolgáltam. Ilyen rendszert bárki más is össze tud dobni, hiszen csak beállogatás kérdése, majd az általam készített alkalmazással pár gombnyomással elkészíthető belőle a .iso fájl.
Persistent módban az első indítás technikai okok miatt kicsit lassabb, majd aztán már pörgősebbre vált. Az isolinux menü konfigurálásával elhagyható a persistent mód akkor, mikor nincsen rá szükség. Ehhez vagy mindig az indítóparaméterek közül törlöd ki, vagy mivel penről van szó, bármikor beszerkeszthetsz egy külön indítót is hozzá. Technikai segítséget szívesen nyújtok hozzá ha nem tudnád, hogy miként kell eljárni.
A rendszert a Rendszermenttel lehet telepíteni, a menüben megtalálod az indítóját. Particionáláshoz használd a GPartedet, majd a telepítőnél megadhatod a felhasználói és gépadatokat. Aztán már csak a használandó partíciókat kell kiválasztani meg pár beállításról lehet még dönteni, és indulhat is a telepítés. De azért arra felhívnám a figyelmedet, hogy minimális Linuxos ismeretekkel kell rendelkezni hozzá.
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Crimson Desert
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HP notebook topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hővezető paszták
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest