Hirdetés
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Memóriakártya topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
válasz
pinnacle
üzenetére
Jah, nekem ezt ne köszönd, én leginkább csak a Rendszermenttet biztosítottam hozzá (és nem kifejezetten hozzá), meg pár technikai tanáccsal szolgáltam. Ilyen rendszert bárki más is össze tud dobni, hiszen csak beállogatás kérdése, majd az általam készített alkalmazással pár gombnyomással elkészíthető belőle a .iso fájl.
Persistent módban az első indítás technikai okok miatt kicsit lassabb, majd aztán már pörgősebbre vált. Az isolinux menü konfigurálásával elhagyható a persistent mód akkor, mikor nincsen rá szükség. Ehhez vagy mindig az indítóparaméterek közül törlöd ki, vagy mivel penről van szó, bármikor beszerkeszthetsz egy külön indítót is hozzá. Technikai segítséget szívesen nyújtok hozzá ha nem tudnád, hogy miként kell eljárni.
A rendszert a Rendszermenttel lehet telepíteni, a menüben megtalálod az indítóját. Particionáláshoz használd a GPartedet, majd a telepítőnél megadhatod a felhasználói és gépadatokat. Aztán már csak a használandó partíciókat kell kiválasztani meg pár beállításról lehet még dönteni, és indulhat is a telepítés. De azért arra felhívnám a figyelmedet, hogy minimális Linuxos ismeretekkel kell rendelkezni hozzá.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest