Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
aag
őstag
Egyszer feltelepítettem már próbából, de nem találtam még a frissítéskezelőt sem benne. Idegen a GNOME után. Meg ugye letöltöm az új firefoxot, vagy az operát, rákatt, majd a licenc jóváhagyása után egy ezred másodperccel jelenti, hogy kész, de perszehogy nincs kész. Nincsen feltelepítve. Szóval ilyenek. Persze, a 'zember' nem hagyja annyiban, parancssorból 'csakfelrakommár' alapon meg lehet csinálni, dehát ugye ez elvileg egy desktop lenne, ami egyszerű egységsugarú usereket lenne hivatott kiszolgálni. Sajnos én kezdésre nem ezt tapasztaltam. Szóval ilyesmikről beszélgetnék szívesen, hogy most mit és hogyan és miért. OK?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest