- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
én ubit használok, kubuntut még nem is láttam, de nekem a rendszer/adminisztráció/nyelvi támogatás alatt kellett a félig angol ubimat magyarítani tökre.engedélyezted a hálózatot?milyen netről van szó?ha kábel net akkor csak simán dhcp-re kell állítani az ipcím lekérdezést, ha adsl akkor terminálba pppoeconf és ott értelemszerűen kattogsz tovább, ez általában yes vagy igen.ha kérdez valamit a szolgáltatód által megadott adatokat megadod és kész is.
nah jol elzavartátok szegényt
habár minek fikázza az ubit
csak mert nem ért hozzá...nah de azért nekem is van problémám
tegnap megpróbáltam feltenni a compizt.fel is tettem csak nem müxik.sehol sem tom bekapcsolni az efekteket.a managerben beállítom, de magát a compizt sehol nem tom elindítani(fut magától
) mind1 lényegtelen.ezszerint a leírás szerint csináltam mindent, már nem érdekel és vissza akarom csinálni
mert a rendszer menüpontokból kivette az efekteket, mivel gondolom a remove compiz-core al letöröltem.hogy tegyem vissza? sudo apt-get install compiz-core?
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Hobby elektronika
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi ligába lépett a Redmi A szréria
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
habár minek fikázza az ubit
csak mert nem ért hozzá...
tegnap megpróbáltam feltenni a compizt.fel is tettem csak nem müxik.sehol sem tom bekapcsolni az efekteket.a managerben beállítom, de magát a compizt sehol nem tom elindítani(fut magától
) mind1 lényegtelen.
mert a rendszer menüpontokból kivette az efekteket, mivel gondolom a remove compiz-core al letöröltem.hogy tegyem vissza? sudo apt-get install compiz-core?