Hirdetés
Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Kendek
üzenetére
Ugygondoltam, ugyám!

Szebbnek tartom... A kérdés az, hogy ha Opensuse alatt nem akart compiz effekteket, gyakorlatilag "nem volt" videókarim, akkor Ubuntu alatt is ez lenne-e? Vagy csak hamar feladtam... amikor az ajánlott javítást próbáltam, az OpenSuse összeomlott
Lehet olyan, hogy loginnál Gnome vagy Unity shell legyen?
Köszönöm
Valaki billentyűzet gondokkal küzd? (nem olvastam vissza, sry)
Gamer billentyűzetnél normál módra kell kapcsolni linux alatt, ez Gigabyte-nál shift+alt+ctrl+N a gamer mód shift+alt+ctrl+G de ez az alap beállítás. Manualból kifelejtették (amúgy is mindenhez adnak valami "titkos" kódot a gigáék, ez ősi tajvani szokás lehet....
) -
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
ez nem igaz, teljesen jól megy a gnome3 natty alatt is, csak néhány rendszerkomponenssel voltak gondok (nem ott jelenik meg ikon, vagy nem jelenik meg egyátalán, stb). nincs baj a felülettel.
egyébként akkor már érdemesebb feltenni az oneiric alphát, azt használom már lassan egy hete, és teljesen jó, meglepően stabil (natty bétához képest).
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- AMD FX
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)