- DUNE médialejátszók topicja
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Házimozi belépő szinten
- PLC programozás
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
floatr
üzenetére
Ezeket a lépcsőket én is megjártam, szinte ugyanezekkel, amit soroltál. Számomra a legproduktívabb MS alapú OS az XP volt, évekig nyúztam, csak úgy, mint más. A vista nálam is kimaradt, főleg teljesítmény okokból, pedig nem lett volna rossz. A 7 az felemás. Vannak benne jó dolgok, de arra jut ugyanannyi rossz is, így se előre, se hátra. Linuxról nagyon rossz emlékeim az ős suse és mandrake táján vannak, amikor délutánokat vertünk el egy vga vagy hangkártya beizzításán, de hibának már akkor sem a linuxot hibáztattam, sőt, rengeteg potenciált láttam a rendszerben, amit azóta az idő beigazolt. Következő használható rendszerem a magyar UHU volt. Imádtam. Kb. azt az irányvonalat képviselte, mint most az Ubuntu. Elismerem, utána volt egy kis szünetem linuxokban, mert akkoriban még mindig nem tartott ott, hogy a napi teendőket maradéktalanul el tudjam végezni. Aztán mikor újrakezdtem, majdnem minden nagyon disztribúciót kipróbáltam. Még a legó arch-ot is. Épp csak az OSX hiányzik tényleg, és hidd el, kipróbálnám gyakorlatban, ha nem lenne annyira hozzákötve a méregdrága gépeihez.
Leghatékonyabbnak jelenleg a Mint 10/11 vonalat érzem számomra, természetesen saját felületi beállításokkal, de az alaprendszer is sokat számít. Ehhez képest a GS és a unity is nem egy lépés lenne visszafele.
De azok alapján, amit írtál, elég rossz lehet neked, ha minden rendszert visszalépésnek érzel, mert ezzel én nem így vagyok.
Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Filmvilág
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest