Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
floatr
üzenetére
"Valami olyasmire számítottam, hogy "na ez már haladás" "
Tőlem? Látom benne a lehetőségeket, de jelenleg nekem ez visszafejlődés, mert szerintem még a Gnome Shell is kezelhetőbb, mint a Unity. Szóval nem tudom rámondani egyáltalán a haladás szót, hacsak a visszafelé irányra is szívesen mondjuk...

-
törölt tag
válasz
floatr
üzenetére
nem tudom, nekem nincs fent semmilyen extra driver, intel vga-val tolom, szóval ez pontosan annyira működik, mint bármilyen más rendszeren, ahol nyílt drivereket használják, és érdekes módon mind a régi compizos cucc kifogástalanul ment, mind pedig a mutter remekül muzsikál, csak a unity-vel voltak problémák.
egyébként azért nincs választási lehetőséged adott esetben, mert az ubuntu repóban levő programok nag yrészébe már bedrótozták például az indikátorokat. oké, tudom, nincs hivatalos gnome3 support a jelenlegi rendszerben, de az a szomorú helyzet, hogy ha leszedem a rohadt indicatorokat, mert ugye nincs rájuk szükségem, akkor cserébe a szoftverkezelő ott pattog, hogy tegyem fel az xfce desktopot, vagy a kde-t. vagy a másik lehetőség, hogy sikeresen leszedtem az indicatort, és innentől kezdve nem működik egyáltalán a desktop notification, mert a remek ubuntus arcok konkrétan kiszedték a notification area írmagját is a rendszerből, így az alapvetően arra épülő programok nem fognak tudni a n.a.-ba küldözgetni értesítéseket, amik esetleg a gnome-shell-ben is megjelenhetnének. és így tovább. remélem az oneiric-es gnome3 adaptáció nem úgy fog kinézni, hogy valahogy beleerőszakolják az indicatorokat a shell-be, mert akkor nagyon mérges leszek.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő