Hirdetés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
floatr
üzenetére
nem tudhatod, hogy milyen tervei vannak, hogy ezt a számot benyögte. Gondolom nem jelenése volt egy közepes buli után
Nézd, a tények magukért beszélnek.
1 MacOS-t majmoltak
2 készkét jöttek ki egy még bétás állapotúnak sem nevezhető új központi rendszerrel
3 nem hagytak valós választási lehetőséget
Ez három ordenáré baklövés! Hogy ezután mit magyaráznak, hogyan lesz "ez" mégis sikeres, az már egy más kérdés. És az megint más, hogy ezek után ezt ki veszi komolyan tőlük. Én nem, az biztos. Te miért hiszed el? Tudsz valamit amit én nem?

-
törölt tag
válasz
floatr
üzenetére
engem például az olyan megmagyarázhatatlan jelenségek vittek a sírba, hogy a lencsék bő egy másodperces késéssel jöttek elő a kattintás után. és ez az első bétában még nem így volt, utána egy frissítéstől lett ilyen, és perzisztensen megmaradt a stabilig.
vag yaz a tény, hogy az alapértelmezett lencsék tök haszontalan elemekből álltak. vagy hogy egy véletlen kattintással leszedtem a home könyvtár linkjét a launcherről, és nem lehetett visszatenni sehogy.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs