Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos fejegységek
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Mini PC
- Micro Four Thirds
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
floatr
üzenetére
nem tudhatod, hogy milyen tervei vannak, hogy ezt a számot benyögte. Gondolom nem jelenése volt egy közepes buli után
Nézd, a tények magukért beszélnek.
1 MacOS-t majmoltak
2 készkét jöttek ki egy még bétás állapotúnak sem nevezhető új központi rendszerrel
3 nem hagytak valós választási lehetőséget
Ez három ordenáré baklövés! Hogy ezután mit magyaráznak, hogyan lesz "ez" mégis sikeres, az már egy más kérdés. És az megint más, hogy ezek után ezt ki veszi komolyan tőlük. Én nem, az biztos. Te miért hiszed el? Tudsz valamit amit én nem?

-
törölt tag
válasz
floatr
üzenetére
engem például az olyan megmagyarázhatatlan jelenségek vittek a sírba, hogy a lencsék bő egy másodperces késéssel jöttek elő a kattintás után. és ez az első bétában még nem így volt, utána egy frissítéstől lett ilyen, és perzisztensen megmaradt a stabilig.
vag yaz a tény, hogy az alapértelmezett lencsék tök haszontalan elemekből álltak. vagy hogy egy véletlen kattintással leszedtem a home könyvtár linkjét a launcherről, és nem lehetett visszatenni sehogy.
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Windows 11
- Milyen program, ami...?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest