Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyomtató topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
floatr
üzenetére
nem tudhatod, hogy milyen tervei vannak, hogy ezt a számot benyögte. Gondolom nem jelenése volt egy közepes buli után
Nézd, a tények magukért beszélnek.
1 MacOS-t majmoltak
2 készkét jöttek ki egy még bétás állapotúnak sem nevezhető új központi rendszerrel
3 nem hagytak valós választási lehetőséget
Ez három ordenáré baklövés! Hogy ezután mit magyaráznak, hogyan lesz "ez" mégis sikeres, az már egy más kérdés. És az megint más, hogy ezek után ezt ki veszi komolyan tőlük. Én nem, az biztos. Te miért hiszed el? Tudsz valamit amit én nem?

-
törölt tag
válasz
floatr
üzenetére
engem például az olyan megmagyarázhatatlan jelenségek vittek a sírba, hogy a lencsék bő egy másodperces késéssel jöttek elő a kattintás után. és ez az első bétában még nem így volt, utána egy frissítéstől lett ilyen, és perzisztensen megmaradt a stabilig.
vag yaz a tény, hogy az alapértelmezett lencsék tök haszontalan elemekből álltak. vagy hogy egy véletlen kattintással leszedtem a home könyvtár linkjét a launcherről, és nem lehetett visszatenni sehogy.
Aktív témák
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő